Abortgigants ulovlige salg af foster-dele skal frem i retten

David Daleiden

Prolife-aktivisterne David Daleiden og Sandra Merrit er midt i en retssag, anklaget for at have lavet optagelser med skjult kamera fra møder med Planned Parenthood. Men de afslørende video-afsnit om køb af baby-dele skal frem i høringerne.
Det skriver Christian Post.

En dommer i Californien har afvist at forbyde visning af de afslørende video-optagelser, som fik Planned Parenthood til at anmelde abortmodstanderne. Videoerne afslører blandt andet, hvordan personalet i klinikkerne er i stand til at ”høste” intakte babyer under abortindgreb med henblik på videresalg af foster-dele.

Med dommerkendelsen kan retssagen nu følges dag for dag, og aktivisterne og deres forsvarere kan tale frit til offentligheden.

Frygt hos involverede parter

Lederen af et biotech-firma måtte i retten indrømme, at hans firma havde modtaget ”intakte hoveder og bankende hjerter” fra abortklinikkerne.

Vidner fra Planned Parenthood har kæmpet imod afsløringerne i retten, og anklageren hævdede, at visning af videoerne kunne føre til aggressioner og fare for vidnerne. Men dommeren i undersøgelsesretten, Christopher Hite, afviste sidste onsdag at tage hensyn til den påståede fare.

Siden retssagen startede for tre uger siden, har The Center for Medical Progress, som er grundlagt af David Daleiden, bragt referater af høringerne dag for dag.

De ansatte, som ufrivilligt kom til at afsløre det ulovlige salg af ufødte børn, har i retten været nødt til at indrømme, at denne handel og andre ulovlige forhold omkring abort-procedurer foregår i Planned Parenthoods klinikker.