Sheriff: ’18 indsatte er blevet døbt og har fået en ny chance’

18 indsatte blev døbt på W. Glenn Campbell Detention Center i begyndelsen af oktober. På Facebook takker sheriff Tony Chavis’ kontor de kristne veteraner i fængselsmissionen og opfordrer til forbøn for de nydøbte.

– Fængsel behøver ikke at være afslutningen, det kan blive starten på den ultimative fremtid, skrev Sheriff Tony Chavis på Facebook, efter at 18 indsatte var blevet døbt først i oktober.

De ansatte i fængslet W. Glenn Campbell Detention Center i South Carolina glæder sig meget på de nydøbte fangers vegne.

County Sheriff Tony Chavis fortalte Fox News, at man i begyndelsen af 2019 holdt et møde for at stoppe volden i fængslet. Her havde Chavis foreslået, at lokale præster og mentorer blev involveret i exit-arbejdet.

Tony Chavis, der er County Sheriff i Darlington, glæder sig over, at de indsatte får en ny chance.

Om formålet fortæller sheriffen:

– Det var et forsøg på at hindre, at disse unge mænd og kvinder kommer tilbage i systemet. Hvis vi er i stand til at nå bare et af disse liv med Kristus … så de ved, at de ikke behøver at blive i kriminalitet … så vil de have et liv uden for fængslet gennem troen på Herren.

Den 5. oktober blev 10 mænd døbt efter forudgående aftale, men antallet voksede hurtigt til 18. Næsten 30 indsatte er blevet døbt i løbet af få måneder, siden en håndfuld veteraner under ledelse af Demokraten Robert Williams, der er medlem af Repræsentanternes Hus, begyndte som mentor for dem. Robert Williams, der er handelsuddannet, har blandt andet været misbrugsrådgiver. Han er veteran fra Irak-krigen og medlem af bestyrelsen for den lokale baptistkirke i Darlington.