Kalder mødre til bøn for børnene og deres skoler

15 kvinder fra Norge og 11 fra Island, Finland, Sverige, Danmark og Estland var med til konferencen med Moms in Prayer i San Diego. Her ses deltagerne fra Norge, Danmark og Finland i lufthavnen. Danske Randi Christiansen ses forrest til højre bag den stribede kuffert.

Organisationen ’Moms in Prayer International’ arbejder for at få kristne mødre til at bede for deres børn og for børnenes skoler. Nu arbejder en dansk kontaktperson på at styrke bevægelsen i Danmark.

Det fortæller danske Randi Christiansen, som i oktober deltog i Moms in Prayers internationale konference i San Diego.

Den internationale Moms in Prayer organisation kunne i år fejre 35 års jubilæum, mens den europæiske del af organisationen havde 10 års jublilæum.

Formål

Moms in Prayer har som sit hovedformål at ”vores børn modtager Jesus som Herre og Frelser og står frimodigt fast i troen”.

Mødre i bøn beder ud fra et bedekort, som dette norske kort med tekst fra Salme 119,105.

Samtidig beder mødrene om, at lærere og personale på skolerne må komme til tro på Jesus, og at skolerne må holde fast ved de bibelske værdier.

Endelig ønsker Moms in Prayer at støtte de mødre, som bærer tunge byrder på grund af problemer med børnene.

Møder med fast dagsorden

– Konceptet er at mødes 1 time (om ugen eller hvad man vil). Så er der en 4 trins dagsorden med bøn, lovprisning, bekendelse, tak og forbøn. Det hele foregår ud fra dagens bibelvers, fortæller Randi Christiansen.

Hun håber snart at se flere danskere i netværket. Foreløbig er der to Mødre i bøn-grupper i Danmark, hhv. i Ølstykke og Hvidovre.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Samarbejde med ’skoæske-projekt’

Moms in Prayer er samarbejdspartner med Operation Christmas Child, som uddeler skoæsker med julegaver til børn. Her får Moms in Prayer mulighed for at lægge et bedekort og information om bevægelsen i æskerne.

Mange børn og unge oplever et møde med Jesus på grund af skoæskerne, som uddeles i hele verden.