Gospelworkshop i Aabenraa

I denne weekend giver korleder Torben S. Callesen en gospelworkshop i Frøforsyningen på Lille Kolstrup i Aabenraa. Under workshoppen, som slutter med en gospelkoncert søndag kl. 16.00, synger man udelukkende Torbens egne sange.

– Alle kan være med og prøve at synge gospel, uanset musikalsk baggrund eller mangel på samme, understreger Torben S. Callesen.

I løbet af weekenden synger man både sange, som er kendte fra korene GospelOaks og GospelFamily, men også nogle helt nye.

”En af de helt nye sange, vi kommer til at synge, hedder This bridge won’t burn. Sangen tager udgangspunkt i et menneske, jeg kender, som har fortalt, at alle broer er brændt, og at der ikke er nogen vej tilbage.

Så giver det så meget mening at kunne fortælle, at der er en bro, som aldrig kan brændes, uanset hvad man måtte have gjort eller sagt, en bro som består, og som leder hen til Guds fred, hvile og en åben favn, som aldrig lukkes,” fortæller Torben S. Callesen. Tilmelding via GospelFamilys hjemmeside.