Familielejr fylder 25 år med ’klimafokus’

Familier På Vej afholdt sin første familielejr i Mariager i 1995. Hans Werner og Kirsten Morell havde samlet en gruppe, som var med til at starte en tradition. 25 års-jubilæet markeres meget passende med en ”sølvbryllupsfest” på årets familielejr i Hals den 24. juli.

De fleste af os har oplevet, når bølgerne går højt i parforholdet, eller måske at kommunikationen lægges på is. Med et humoristisk glimt i øjet lader Familier På Vejs sommerlejr klimametaforerne få frit løb og tager fat på årets tema, som er ”Klimaet i familielivet”.

Karen og Ole Andersen, som har solide rødder i Ungdom Med Opgave, vil belyse det at være familie og ægtefolk. De vil i løbet af lejren inspirere og udruste deltagerne til at navigere gennem eventuelle storme og komme stærkere ud på den anden side.

”Hvert år oplever vi, hvordan vores deltagere udrustes til livet og de relationer, man er en del af. Det gælder ikke kun forældre og voksne, men i høj grad også vores unge deltagere, siger Jens Skov fra Familier På Vej

Tilbud til nye og nygifte

Lejren afholdes i uge 30 (19.-25. juli) på Ålborg Efterskole i Hals. Der er plads til alle aldersgrupper, og der er specielle tilbud for førstegangsdeltagere og nygifte.

”Vi vil gerne vise alle, at det er værd at gøre noget for familien og ægteskabet, og at vi som kristne har nogle rigtigt gode bud på, hvad det er, vi kan gøre. Og det gælder både for dem, som har været gift i mange år, dem er lige er blevet gift og de unge, som måske ikke helt er begyndt at tænke på ægteskab, lyder det fra arrangørerne.

Familier På Vejs sommerlejr samler familier, børn og unge fra hele det danske kirkelandskab og er en mulighed for at være en del af et mindre fællesskab, hvor ingen er perfekt, men hvor alle er på vej og ønsker at lære mere.

Tilmeldingen er åben, og man kan finde mere information på foreningens hjemmeside fampv.dk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Læs også: Sommercamp sender ud til hverdagen