Missionale konferencer aflyst

Missionale konferencer er aflyst af frygt for sygdom.

”Grundet sygdom er vi desværre nødsaget til at aflyse konferencen ”Missionale menigheder – Bæredygtige trosfællesskaber”, der skulle have løbet af stablen i dagene 12,13 og 14. marts hhv. i Odense og Karlslunde.”

Sådan lød meddelelsen fra arrangørerne i begyndelsen af denne uge. Arrangørerne håber dog stadig at kunne gennemføre konferencen, når smittefaren er overstået.

”Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men i disse tider skal vi være ansvarlige og tage forbehold for evt. smitte. Alan, Debra og Rich sender deres varmeste hilsner til os alle. De havde glædet sig til samværet med mennesker, som har hjerte for missionale trosfællesskaber.

Der arbejdes på en ny dato i november, hvor vi får mulighed for at blive undervist, coached og inspireret. Lad os være i bøn for Alan og Debra. Vi sørger selvfølgelig for, at tilmeldte får refunderet deres penge,” slutter meddelelsen fra arrangørerne.