Morgensang igen i Danmark

Phillip Faber har gjort morgensang populært igen.

Phillip Fabers morgensangsprogram i DR er blevet meget populært. Heidi Kunst fra Kolding blev i den stille corona-tid inspireret til at designe et krus med Phillip Faber.

Hun fik tilladelse af DR og Phillip Faber og fik lavet 500 krus og købte bobleplast til forsendelse.
Hun fik de lokale ugeaviser til at skrive om idéen, og det samme gjorde Flensborg Avis, fordi hun er sydslesviger, og så kom BilledBladet og udlovede i starten af maj nogle sæt af kopperne, da Phillip Faber havde nævnt kopperne i et interview med dem. Så nu måtte Heidi bestille flere krus.

Heidi Kunst fandt på det nye morgensangskrus.

Den kunstneriske leder af DR Pigekoret vil fremover give gæsterne, der synger sammen med Phillip Faber til morgensang, et krus med hjem.

Heidi Kunst er grafiker og kandidat i Nordisk Sprog og Litteratur. Hun startede som selvstændig i 2011 og står bl.a. for Kolding Kalenderen og Oplev-Vejle Kalenderen. Og nu producerer hun altså også krus til morgensang.

Hun har sendt krus helt til Grønland, og nu sender hun også gerne to gange 2 krus også til vinderne af vores lille pinse-konkurrence her i Udfordringen.

Skriv din yndlingsmorgensang til avisen og vind måske et krus med Phillip Faber fra DR.

Vind 2 krus til morgensang

Krusene koster 299 kr. for et sæt med 2 stk.
Vi udlover to sæt blandt Udfordringens læsere.

For at deltage i konkurrencen skal du blot sende en mail med titlen på din egen yndlingsmorgensang (og gerne fortælle, hvorfor du så godt kan lide den).

Send titel og dit navn og din adresse (og mobil-nummer af hensyn til forsendelsen) til mail@udfordringen.dk senest tirsdag den 2. juni, efter pinsen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: