Børnekirke på YouTube

Der er nogle gode børneudsendelser med børnekirke på You Tube!
Linda Klitlund, sognemedhjælper i Løsning og Korning, har lavet levende og dejlig børnekirke-udsendelser i denne Corona-tid.
De er gode til at lade børnene se, der er ikke meget i medierne der kan leve op til dette.Vel at mærke er dette ikke produceret på et studie af højt profesionelle folk, med af personlig kristne med den udstråling, det liv giver. Der er godt nok brugt video fra udlandet i indslag, men der er indtalt tydelig dansk tekst af et barn. Det er så levende og familierelateret, når hun og familien medvirker, hvem kan gøre det bedre?
Dit humør vil stige ved oplevelsen! Du og de børn, I kender, må da se og høre det. Der en sange med fagter, der ilustrerer!
Tænk, at coronaen kunne sætte noget sådant i gang.
Det er ikke sikkert, der bliver lavet ret mange,da det nu bliver det vanlige arbejde, der kommer til at præge Lindas hverdag.
Jeg kunne ønske, at hun og andre kunne lave nogle, så der altid var noget at hente på nettet.Det er jo ikke så mange steder, der er børnekirker, søndagskoler eller lignende. Børn kan finde alt muligt andet på mobil, pc. og tv, men ikke dette!
Hun gør det så levende, da det er liv for hende og familien.
Jeg er taknemmelig for, at der findes kristne som hende!
Lad god kristen Børnekirke altid være at finde på You Tube!
Allan Fisker
Gudrunsvej 74,5 mf.
8220 Brabrand.