Tilbage til Peru igen

Merete og Roar Steffensen udsendes som missionærer i Peru af Luthersk Mission for anden gang d. 1. oktober.

Parret var udsendt af LM som missionærer i Peru første gang i 2002-2007. Peru har dog aldrig været fjernt fra parret. De sidste mange år har Roar nemlig rejst til Peru flere gange om året for at forkynde og undervise.

Fra efteråret er både Merete og Roar så ansat til at påtage sig opgaver i byen Arequipa, ligesom Lise og Frederik Berggren Smidt. Denne gang bliver Merete og Roars tre halvvoksne drenge dog hjemme i Danmark for at studere.

Roar er uddannet teolog og arbejder lidt endnu som valgmenighedspræst i Hedensted. I Peru skal han undervise på det teologiske uddannelsescenter SETELA.

Merete er tidligere musiksekretær i Indre Mission og lektor på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing. Hun kommer til at beskæftige sig med musikopgaver i den lutherske kirke i byen.

Missionærparret Julie og Emil Solgaard er i forvejen udsendt i Peru. De er dog pt. hjemme i Danmark på grund af corona-situationen. Med de to nye ansættelser af familien Steffensen og familien Berggren vil LM som noget nyt have tre missionærpar i Peru.

LM har i alt omkring 40 missionærer udsendt. De fleste arbejder med bibelundervisning, sundheds- og litteraturarbejde i Peru, Cambodja og Tanzania.