Kald til Nordsjællands Efterskole

Morten Bech og hustruen Janani har to børn på 4 og 1 år.

Bestyrelsen for Nordsjællands Efterskole har ansat Morten Bech som ny forstander efter Jesper Oehlenschläger.

Morten Bech har en kandidatgrad i idræt samt en række psykologifag fra Københavns Universitet. Desuden har han erfaring både med undervisning og tilrettelæggelse af uddannelse inden for pædagogik, læring og coaching. Han har desuden i en længere årrække fungeret som mentaltræner for unge, skriver NE på Facebook.

Morten kommer fra en stilling som stedfortrædende leder af KFUMs soldaterhjem i Høvelte, hvor han har arbejdet med skadede krigsveteraner. Han oplyser, at både han og hustruen ser opgaven på Nordsjællands efterskole som et kald til at give unge et fundament, ”hvor Guds kærlighed er den røde tråd i alt, hvad vi gør”.

Skolens formand, Henrik Tuxen, kalder ansættelsen af den nye forstander et scoop og udtaler:

”Morten elsker de unge og deres energi. Og de kommende elever, der elsker fodbold, skal stå tidligt op, for Morten er tidligere professionel 1. divisionsspiller. Men Morten har ikke kun blik for de sportsinteresserede. Han har blik for den enkelte, og det er med streg under den enkelte.

Morten er en person, som har en stor ro og stærk tilstedeværelse. Han er en god lytter.”
Morten Bech er gift med Janani, og de har sammen to små børn på 4 og 1 år.