Skovgårde bibelcamping gennemføres i 50-året

Der er ”Udsigt til fest” på mere end én måde i uge 31, når Skovgårde Bibelcamping bliver gennemført som planlagt.

Mange kirker og organisationer har aflyst bibelcampings denne sommer, men det gælder ikke Indre Missions lejr ved Allingåbro, som i år har 50 års jubilæum.

Bibelskolelærer Daniel Burgdorf holder bibeltimer med temaet ”Udsigt til fest” på Skovgårde Bibelcamping i starten af uge 31.

– Vi har under hele forløbet nægtet at aflyse den planlagte bibelcamping, idet vi ønskede at gennemføre under en eller anden form, fortæller lejrchef Peter N. Andersen.

Tilmeldingerne er da også strømmet ind til denne særlige jubilæumscamping, hvis tema er intet mindre end ”Udsigt til fest”.

– Det bliver en stort set normal bibelcamping. Vi vil feste sammen med Jesus og samtidig fejre 50 års fødselsdag for Skovgårde Bibelcamping, fastslår lejrchefen. Han tilføjer: ”Efter en lockdown med stor frygt – også i kristne kredse – handler vi på et ord, som vi har fået fra Esajas 60.1:

”..,nu kan du snart stråle af lys igen, for der er nyt lys på vej til dig. Min herlighed vil igen skinne på dig”.

Vi har fuldt hus og glæder os rigtig til at mødes og synge sammen igen.”

Sognepræst Morten Brosbøl Vibert fra Rise Kirke holder bibeltimer onsdag-fredag i uge 31.

Programmet

Skovgårde Bibelcamping foregår i perioden 24. juli til 1. august på Indre Missions bibelcamping, Havbakkevej 2, Skovgårde, 8961 Allingåbro.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Foruden bibeltimer ved bibelskolelærer Daniel Burgdorf og sognepræst Morten Brosbøl Vibert vil der være undervisning ved blandt andre Steen Palmqvist samt seminar om ægteskab ved Lise og Frederik Berggren Schmidt.

Der vil også være fest og lovsang i børnehøjde – blandt andet onsdag, når PastaParty spiller op.