Et enkelt smil

Ole Madsen
www.forjesus.dk

”Eders milde Sind vorde kendt af alle Mennesker! Herren er nær!”

Jeg vil gerne opfordre dig til at invie dig selv til at smile noget mere til mennesker på din vej, du ved aldrig, hvad det kan lede til, og som så mange ting, så ser vi ikke frugten af det vi gør.

Men du ved heller ikke, hvad folk tumler med, du har ingen anelse om, hvad netop dit smil kan betyde for et andet menneske, du kender ikke den smerte, de problemer, som andre går igennem, så tænk næste gang du skal ud iblandt mennesker: ”Hvem kan jeg smile til i dag, Gud?

Det kan være, at du møder en person, der ikke har tillid til andre mennesker; hvis du blot vidste, hvor afvæbnende et smil kan være på sådan en person!

Det kan være, du møder en, som er ensom og forladt, og som ikke har nogen at snakke med, såret og fortvivlet; hvem ved, måske det kan føre til en samtale på et tidspunkt.

Hvis vi kender Jesu hjerte for mennesker, der er fortabte, forladte, håbløst fangne i denne verdens net, så ved vi også, at Jesus ønsker at være med i at gøre noget i disse mennesker liv.

Så tag fat i fiskenettet, der er mennesker nok at bringe ind i Guds rige. Høsten er stor, arbejdet stort, bed derfor Høstens Herre om arbejdere, ja Gud, send mig.


Artiklen fortsætter efter annoncen: