LGBT’ere truer med at nedbrænde kirke

– Aflysningen af Cornwall Pride var et svar på bøn, siger Josh Williomson.

– Jeg mener ikke, at synd skal fejres, skrev en britisk baptistpræst på de sociale medier. Nu har han fået en advarsel fra politiet, og LGBT’ere truer med at nedbrænde hans kirke.

Det skriver tænketanken Christian Concern.

Politiet i Devon og Cornwall har rådet pastor Josh Williomson (34) fra baptistkirken i Newquay til kun at ytre sig i et ”sikkert miljø”, da hans Facebookopslag har ført til trusler om vold og opfordring til at nedbrænde kirken.

Den 13. august kommenterede Josh Williomson på en artikel om aflysning af dette års Cornwall Pride med ordene: “Fantastisk nyhed!” En anden bruger af mediet spurgte, hvorfor han skrev det, og pastoren svarede: ”Fordi synd ikke skal fejres”. Senere citerede han også flere bibelord, blandt andet 1 Kor. 6,9-11.

På sin egen FB-side skrev pastor Josh om aflysningen: ”Halleluja!! Vi bad under bedemødet tirsdag aften om, at dette event måtte blive aflyst. Vi bad også om, at Herren vil frelse arrangørerne. Den ene bøn er blevet hørt, nu venter vi svar på den anden”.

Fabrikerede ”had-kommentarer”

Arrangørerne af Cornwall Pride offentliggjorde et skærmbillede af præstens Facebooksside sammen med omtale af Newquay Baptist Church og negative kommentarer fra andre om pride-events. Ved at udelade navnene på de øvrige pridemodstandere fremstod det som om, Josh Williomson havde skrevet alle kommentarerne.

Derpå fulgte trusler mod pastorens kone, og hans hovede blev indsat på et pornobillede, som blev delt online. Cornwall Pride opfordrede alle sympatisører til at melde præsten til politiet for hadtale og -kriminalitet. LGBT’erne har også truet med at protestere ved søndagsgudstjenesterne, omgøre kirkens fradragsregler og få Josh sendt tilbage til hjemlandet Australien.

Herefter blev Josh iniviteret til et møde, hvor han talte med to medlemmer af Cornwall Pride. Her inviterede han dem til at komme i kirken, og før han gik, fik han tilladelse til at dele indholdet af et hæfte om Bibelens ord om homoseksualitet med de to Pride-folk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Efterfølgende er billeder af hæftet blevet delt i LGBT-samfundet, så folk får indtryk af, at Josh deler det ud til højre og venstre – hvilket ikke er tilfældet.

”Lad os brænde en kirke”

LGBT-erne bad igen politiet undersøge Josh for ”had-kriminalitet” samtidig med at LGBT-gruppen opfordrede til at nedbrænde Newquay Baptist Church, som ofte giver husly til familier.

Opfordringen blev bakket op af en bruger, som skrev. ”LAD OS BRÆNDE EN KIRKE! LAD OS BRÆNDE EN KIRKE!”


Artiklen fortsætter efter annoncen:De sidste ugers modstand og forfølgelser har dog ikke fået pastor Josh til at opgive sit kald til at tale sandhed med kærlighed til alle slags syndere.

“Newquay Baptist Church er fyldt med syndere, som er blevet tilgivet af en vidunderlig Frelser, og derfor inviterer vi alle mennesker, inklusive LGBT’erne, til vores gudstjenester. Vi længes efter at alle må lære Jesus at kende og elske ham,” fastår Josh Williomson.