Maria-Louise: Livet er som en firesporet motorvej

Maria-Louise Sønderskov Fast blev den ene af de to vindere, som deler præmien på 5.000 kr. for det bedste forslag til en moderne udgave af den 150 år gamle plakat om ”Den Brede og Den Smalle Vej”.

Maria-Louise skriver om sit forslag:

”Jeg har tænkt meget over, hvad der netop beskriver den brede vej og den smalle vej i 2020, og jeg har tílføjet bibelvers.

På den brede vej er der meget, der frister os, og meget skal gå stærkt, så derfor har jeg tegnet den som en firesporet motorvej, der samler sig til slut i vejen til fortabelse.

Den brede vej viser alle de udfordringer, vi står i – alt det, der kan tage hele vores fokus, og få os helt væk fra Jesus: magt, succes, rigdom og berømthed – og herunder, hvad det kan gøre. På den brede vej, handler det meget om, at vi ”har nok i os selv”.

Maria-Louise Sønderskov Fast vandt en delt førstepræmie sammen med Cecilia Høgagard Mofero. Se Cecilias forslag på bagsiden.

Den smalle vej, der fører hen mod Jesus, er selvfølgelig udfordrende at følge hundrede procent. Men her ligger fokus på Jesus, og hvad han vil, at vi skal gøre mod andre mennesker. Her er der ikke fokus på egoismen, som der er på den brede vej. Her er det Gud, der er i fokus.

Jeg har her både tegnet det kristne hverdagsliv, og det at være der for sin næste, der er lige omkring en, – men også mission ude i verden.

Hvis jeg sammenligner med den originale plakat, er der mange ligheder, og ikke meget har ændret sig. Det er grundlæggende de samme ting, der tager vores fokus på den brede vej, og Jesus ønsker det samme for os som kristne på den smalle vej,” forklarer Maria-Louise.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Læs også om den anden vinder: Cecilia Høgagard, Den Brede og Den Smalle Vej