Ny tværkulturel inspirationsbank

Inspirationsbanken kan hjælpe folk, der gerne vil gøre noget for deres nydanske naboer, siger Johane Ettrup Brande.

Indre Missions Tværkulturelle Arbejde har lancereret hjemmesiden Inspirationsbanken.dk, som er fyldt med inspiration til kristne fællesskaber og enkeltpersoner, som er eller gerne vil i kontakt med flygtninge, migranter eller internationale studerende.

Om behovet for inspirationsbanken forklarer tværkulturel medarbejder Johane Ettrup Brande, der er ansvarlig for den nye hjemmeside:

”Mange vil gerne være der for deres nydanske naboer, men ved ikke hvordan. Derfor var der brug for en samlet og overskuelig ressourcebank, som kunne give svar på det meste og ellers henvise videre.”

Inspiration og ideer

inspirationsbanken.dk er der både skriftlige materialer, bøger, videoer og links til andre hjemmesider.

”Der er inspiration til alt fra internationale bibelstudiegrupper og samtaler med muslimer til opstart af sprogcafé. Der er også konkrete ideer til aktiviteter til en international aften, hjælp til at forstå forskellige kulturer og et videokursus i kristendom, der er lavet af arabere i en mellemøstlig kontekst,” siger Johane Ettrup Brande.

Udviklingen af inspirationsbanken.dk er en del af et projekt, der er støttet af BorgFonden, Indre Mission og lokale fællesskaber i Indre Mission.

Inspirationsbanken

* inspirationsbanken.dk er en ny hjemmeside med tværkulturel inspiration

* indeholder både skriftlige materialer, bøger, videoer og links til andre hjemmesider


Artiklen fortsætter efter annoncen:



* hjemmesidens målgruppe er danskere, som er eller gerne vil i kontakt med flygtninge, migranter eller internationale studerende.