Par starter nyt kristent retrætecenter i Esbjerg

På ”Bækkely” vil der være tilbud om tværkirkelige retræter, kurser og forbøn.

Carrie og Hans Lautrup har tidligere været ledere for forbønstjenesten Healing Rooms Danmark.

Carrie og Hans Lautrup forbereder sig på at åbne et kristent retrætecenter i Esbjerg/Vibæk med en vision om at skabe rammer for personlig og åndelig vækst for mennesker.

Fra november 2020 tilbyder parret retræteophold på egen hånd samt kurser og retræter med åndelig vejledning i en villa i Esbjerg. Senere skal der bygges om i stalden på deres ejendom i landsbyen Vibæk.

Tværkirkelig forbøn

Carrie er uddannet psykolog og har gennemført en 2½-årig efteruddannelse indenfor kristen helbredende bøn hos Randy Clark’s Global Awakening i USA, og Hans har lyttet med undervejs.

Både Hans og Carrie er aktive i foreningen Tres Dias, som tilbyder tværkirkelige retræter, og de vil meget gerne se flere gennembrud som dem, de oplever, når de er sammen med mennesker over tid og kan både tale og bede sammen med dem. Tidligere har ægteparret været ledere for den landsdækkende, tværkirkelige forbønstjeneste ”Healing Rooms Danmark”.

Ombygning forsinket

Egentlig var det meningen, at der først skulle bygges om i Vibæk. Carrie og Hans flyttede ind i ejendommen i 2019, og det var meningen, at ombygningen skulle starte i 2020. Men både på grund af Corona og diverse andre omstændigheder har det ikke været muligt at komme i gang med ombygningen. Derfor har Bækkely afholdt nogle lørdagsretræter uden overnatning i 2020.

Retræte-muligheder

Nu er der dog åbnet en dør til at tilbyde retræter på egen hånd på flere tidspunkter, samt kurser og fælles retræter, idet den villa, familien i mange år kaldte hjem, er blevet ledig. Villaen er sat til salg, men i en periode kan Carrie og Hans Lautrup bruge villaen til at realisere drømmen om at skabe et kristent retræte- og kursuscenter i Sydvestjylland. Villaen ligger i Esbjerg, lige ved grønne områder.

Villaen kan bestilles til ”retræte på egen hånd i hele november og december”. To weekender er der mulighed for strukturerede retræter med åndelig vejledning, og to kurser bliver udbudt: ”Dybere helbredelse – indre helbredelse for begyndere” samt ”Nytårskur: Få styr på dine tanker!”.

Der tilbydes Retræte med åndelig vejledning både den 13.–15. november og den 18.-20. december 2020.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Den 4.– 6. december 2020 tilbydes: Dybere helbredelse – indre helbredelse for begyndere, og den 1. – 3. januar 2021: Nytårskur: Få styr på dine tanker!

Retræte på egen hånd

Under en retræte søger man væk fra sine vante omgivelser for bedre at kunne søge Gud. På Bækkely kan man selv bestemme både længden af retræten og hvilket indhold, der fyldes i.
Deltagerne har eget værelse og adgang til haven og grønne områder.

Hvis man ønsker en ”stilleretræte” kan man bære en særlig halskæde/badge, så evt. andre retrætepilgrimme ikke taler med en.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der er morgen og aftenbøn samt forslag til bøn for byen og for Danmark.
Man sørger selv for mad.

Man kan også bestille en samtale mod betaling.