Modstand mod globaliseringen

Ernst Jessen
Torvegade 19
Varde

Sagen er ikke Trump og hans opblæste ego. Sagen er frustrationen, hans 80 mio. stemmer udtrykker. Forstår de vestlige demokratier ikke den, er deres dage talte?

For Trump repræsenterer jævne folks modstand mod den globaliseringselskende elites respektløse nedtromling af fælles sprog og fælles identitet, som er forudsætningen for demokrati og folkestyre. For demokrati er samtale om fælles værdier.

De amerikanske universiteter kører en sådan lgbt-, racisme-, køns- og ”ud med hvide mænd” propaganda, at den selv med halv styrke i Europa skriger til himlen, for hvad ligner det at stemple anerkendte forskere som Eske Willerslev og Ole Wæver som racister, og skal Jess Dorph og Jens Gaardbo se navn og ry ødelagt af 20 år gamle anklager?

Hvornår stopper denne MeeToo fanatisme? Når Kronprins Frederik står anklaget for Christian 4’s eskapader?

Siden ’68-unge i manglende karakterstyrke smed det faderlige ud i leflen for feminisme, tydeliggjort med langt hår og våde hundeøjne, burde samfundet have sandet de bibelske ord, at mennesket kan udskifte den naturlige omgang med det andet køn med det unaturlige, for naturen selv har beviseligt for længst anvist mand og kvinde som den optimale opskrift for sex og afkom.

Og er børns universelle dragning mod faderskikkelsen, og i den sammenhæng også kristendommens forkyndelse af Gud som Fader, ikke pædagogisk undervisning i faderen som børns identitetsmarkør?

Og modvirker det gode faderbillede ikke derved lgbt-tendenser og krænkelseskultur, og gør den ikke identitetsdannelse i køn, hudfarve, race sekundær, så en sort mor i Danmark ikke skal tale racisme med sine 3 små sorte børn, fordi faderbilledet mere end hudfarve giver dem selvværd og andres respekt?


Artiklen fortsætter efter annoncen:Enhver mand og kvinde elsker billedet af den flyvefærdige teenager, de har sat i verden, sidde imellem sig. Det var dette billede, med respekt for familie og individ, som europæerne gennem kristendommen via jødedommen ved mission og kolonistyre, og trods alle fejltagelser, sluttelig fik introduceret for alverdens stammesamfund, kastesystemer, kejserriger og undertrykkende regimer og despoter.

Det er sådanne kerneværdier, 80 mio. typisk hvide midaldrende amerikanske mænd, ikke ønsker tilsidesat af politisk korrekte. Og måske krævede det kamikazemanden Trump at turde udtrykke dem.