Generalsekretæren i BDM gennem 7 år går på pension

Jens Peter Rejkjær

Missions- og generalsekretær i Brødremenighedens Danske Mission, Jens Peter Rejkjær, har valgt at gå på pension fra den 30. september.

Jens Peter Rejkjær (66) trådte til i 2014, og han har siden da været medvirkende til, at missionsselskabet i dag er inde i en god og positiv udvikling, skriver BDM.

I perioden 1996-2006 var Jens Peter Rejkjær forstander på Løgumkloster Efterskole. Han foretog et skifte efter mange år i skoleverdenen, da han fra 2006 til 2014 var landsformand i Luthersk Mission.

International mission har dermed allerede før ansættelsen hos BDM fyldt meget for Jens Peter Rejkjær, som også har skrevet en række bøger.

Om sin seneste ansættelse siger Jens Peter Rejkjær:

– Det er blevet til syv begivenhedsrige år i mit liv, som jeg takker både Gud og mennesker for! Der er sket meget. Det har været en berigelse for mig, både åndeligt og menneskeligt, og jeg synes, at jeg har modtaget så meget fra de udsendinge, der har tjent i Guds rige.

Gud bruger mennesker til at få ting til at ske, og alligevel ved vi, at virkeligheden er, at på Guds velsignelse beror alt!