Præst ydmyget og tvunget til at udføre hindu-ritual

Pastor Sanjay Bhandari blev mishandlet i byen Belgaum.

Hindu ekstremister greb pastor Sanjay Bhandari den 5. april under et familiebesøg i Belgaum i det sydvestlige Indien og tvang ham med slag og spark gennem byen.

Præsten og hans hustru var i byen i forbindelse med et lægebesøg, og de benyttede anledningen til at besøge hendes søster, da de blev angrebet.

“Mens vi fik te, kom nogle mænd ind i huset og greb mig i kraven og trak mig udenfor, mens de beskyldte mig for at udføre konverteringer,” fortalte pastor Bhandari til Morning Star News. “Jeg prøvede at forklare, at det var min families hjem, og at vi bare var på besøg, men de ville ikke høre på mig.”

Uden for huset ventede yderligere 50-60 hindu-ekstremister, som slog og sparkede præsten, mens de første ham hen til kirkebygningen, hvor han havde holdt gudstjenester gennem fem år.

“De hånede mig og Jesus Kristus med sjofelheder og tvang mig til at råbe ‘Jai Sri Ram [Hil lord Ram],’ mens de slog mig.”

Pøbelen beskyldte præsten for at konvertere deres lokalsamfund til kristendommen, inklusive den familie, han besøgte – men denne familie var allerede kristen, understreger præsten.

“De slog mig i skridtet, i ansigtet, på brystet og over hele kroppen og beskyldte mig for at ville konvertere min svigerinde,” udtalte Tastor Bhandari til Morning Star News. “Jeg prøvede at fortælle dem, at huset tilhører min svigerinde, og at de allerede er kristne og medlemmer af min kirke.”

Præsten tilføjede, at slagene havde ødelagte en af hans trommehinder og dermed kostet ham hørelsen på det ene øre.


Artiklen fortsætter efter annoncen: