Apostolsk kirke aflyser SommerCamp 2021

Som alternativ til den traditionelle store Sommercamp i Kolding i uge 28, havde man i år forsøgt at etablere regionale Sommercamps i henholdsvis Hals og Syddanmark. Disse skulle minde om den normale camp i Kolding, men det krævede et minimum på 300 tilmeldte. Der har dog været alt for få tilmeldte, og derfor har man valgt at aflyse.

– Det er ikke til at vide, hvor meget coronasituationen og usikkerheden omkring, hvad vi kan og ikke kan denne sommer, har spillet ind, men nogen betydning har det sikkert haft, skriver Apostolsk Kirke på hjemmesiden.

Man håber dog, at der i 2022 kan afholdes Sommercamp igen.

Til gengæld har man besluttet at holde den årlige Landslejr. Landslejren foregår i uge 28, fra 4. til 10. juli, og er for unge mellem 14 og 17 år. Lejren afholdes på Efterskolen Kildevæld i Kolding.

Alle lederne er klar til at give den gas for at give deltagerne en uforglemmelig lejr, der langt hen ad vejen kommer til at indeholde alle de sjove og hyggelige ting, man normalt forbinder lejren med.

Det kommer til at foregå efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer, hedder det på Apostolsk Kirkes hjemmeside.

Man kan læse mere og tilmelde sig på www.landslejren.dk

Young Street, som er lejren for unge mellem 17½ og 25 år gennemføres også i uge 28 i dagene 4. til 10 juli.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det bliver en fantastisk uge med livsforvandlende møder, vilde aktiviteter med alt fra bålaften på stranden, underholdning og konkurrencer til fysisk aktivitet, hedder det på Apostolsk Kirkes hjemmeside. Tilmelding sker på www.apostolskkirke.dk