Drøm bare stort

Af Maria Victoria Andreassen, YWAM København

Som ung i en verdensomspændende pandemi tør jeg godt at skrive, at jeg nok ikke er den eneste, hvis drømme er blevet knust. Hvis planer skulle forandres, og hvis hele sociale tilværelse bare med ét er gået i stå.

Det er ikke noget, som vi har prøvet før. Vi var vant til, at alt kører afsted med 100 kilometer i timen, og accelerationen var på sit højeste gear.

For mig betød det en hel del. Jeg måtte tage hjem fra min DTS (Discipleship Training School, YWAM) i Norge før planlagt. Vinke farvel til spændende rejser, hvor jeg skulle have gjort en forskel i Guds rige.

Sige farvel til alle mine venner og bestille en billet hjem med én dags varsel. Den skuffelse og direkte tilbagesendelse ind i et samfund, som var meget begrænset, gjorde, at jeg ubevidst slukkede mit indre og ikke turde drømme.

Selvom det var noget, jeg havde slukket for ubevidst, havde Jesus lagt mærke til det. Jeg tror på, at hvis der er noget, som Jesus ikke ønsker for os, så er det, at vi stopper med at drømme.

I de sidste par måneder har Jesus virkelig talt til mig på mærkelige og sjove måder omkring det at turde drømme.

Den første måde, han talte til mig på, var gennem en ven, som gav mig en bog med titlen “Dream Big” af Bob Goff. Min ven sagde, at han følte, Jesus sagde til ham, at jeg skulle læse den.

Et par dage senere var jeg på cafe med nogle venner, hvor hende, jeg sad overfor, havde en t-shirt på med teksten “Drøm stort”. Derefter talte Jesus til mig igennem sange, film og mennesker, som uden videre spørger mig omkring, hvad mine drømme er.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det gik op for mig, at Jesus virkelig prøvede at understrege for mig, at jeg skulle drømme stort. Han har lagt planer, drømme og håb ned i hver enkelt en af os.

I Esajas bog 55:9 står der “For så højt som himlen er over jorden, er mine veje højt over jeres veje, og mine planer over jeres planer.” Jeg tror på, at hvis vi giver vores drømme og længsler til Jesus, vil han lade det lykkes for os.

Ikke bare som vi forestiller os det, men noget, som er langt ud over, hvad vores egen fantasi kan fortælle os.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Min opmuntring til dig, som læser dette, er: overvej dine drømme, giv dem til Jesus og lad aldrig noget stoppe dig i at turde drømme stort.

Jeg har valgt at drømme, og jeg ser nu nye muligheder og ting, jeg ikke havde troet mulige for mig.

Læs mere Også om revival Camp her på Udf.nu