Konference om lokale bedehuse i Danmark

Anne og David de Layser underviser i Karlslunde.

Karlslunde Strandkirke afholder d. 9. oktober en konference for at introducere ”Local Houses Of Prayer” (LHOP).

Konferencen holdes som en inspirationsdag, for at opmuntre flere til bøn i grupper rundt omkring I Danmark.
Om konferencen skriver Karlslunde Strandkirke:

– Målet for inspirationsdagen er at introducere visionen og principperne for Local House of Prayer og give mulighed for at forstå det praktiske og lære redskaberne at kende, så vi bliver i stand til at lede et lokalt bedehus. Desuden vil vi sammen udforske denne tjeneste med velsignelse og undersøge, hvordan man begynder at udvikle et netværk af Local Houses of Prayers i lokalområder. Dagen indeholder undervisning, gruppediskussioner og praktiske øvelser.
Der er ikke særlige forudsætninger for at deltage i konferencen, andet end at have en længsel efter, at der skal være mere bøn for vores naboer, vores byer og vores land.

Passioneret underviser

Underviser på dagen er Anne de Layser, som er leder af LHOP. Hun kommer fra retrætestedet Ffald-y-Brenin i Wales. Annes passion er at skabe grobund for Guds nærvær i samfundet og se Guds Rige bryde igennem.

Anne træner mennesker rundt i verden til at oprette lokale bedehuse, og de træningsressourcer, hun har udviklet, er oversat til mere end 20 sprog. Anne er uddannet ingeniør og har boet og arbejdet i Indien, Malawi, Tanzania, Mozambique og Senegal. Hun er gift med David, og de har 2 sønner. Hendes mand vil også undervise på dagen.

Det er både muligt at følge undervisningen i Karslunde Strandkirke og via streaming på Youtube. Dagen er arrangeret af LHOP’s inspirationsgruppe i Danmark, KriSoS og Karlslunde Strandkirke. Det er her, man kan hente mere information eller melde sig til.