6.000 frelst under den årlige høst-kampagne i Californien

Greg Laurie

40.000 mennesker hørte pastor Greg Laurie tale, og 6.000 blev frelst under dette års SoCal Harvest på Angel Stadium i Anaheim, Californien, den 3. oktober. Den årlige kampagne har været aflyst de seneste to år på grund af pandemien.

Greg Laurie, som leder Harvest Christian Fellowship i Riverside, kunne foruden de 40.000 på stadionet byde velkommen til 200.000 personer over hele verden, som fulgte med via livestream. Der var lovsang ved For King & Country, Phil Wickham, Kirk Franklin og Tori Kelly, skriver Christian Headlines.

Evangeliet modvirker panik

I et opslag på Facebook udtrykker Greg Laurie sin glæde over de 6.000, som tog imod Jesus som deres frelser under kampagnen. I et interview med CBN’s Prayer Link understreger prædikanten, at kun evangeliet kan forvandle et menneskes hjerte.

”Vi har været adskilt så længe på grund af pandemien, og det påvirker alle. Narkomisbruget er steget, alkoholmisbruget er steget, og skilsmissetallet er steget, fordi folk er nedtrykte.
Jesus sagde: ’Når I ser, at disse ting begynder at ske, skal I se op, for jeres forløsning nærmer sig’. Han sagde ikke: ”Når I ser, at disse ting begynder at ske, skal I gå i panik!”. Det eneste, der kan forvandle et menneskes hjerte er evangeliets kraft,” fastslog Greg Laurie.