Hvordan integreres og oplæres konvertitter i danske kirker?

Konference i Randers:

På en tværkirkelig konference i Randers vil danske kirkeledere og konvertitter fra Iran og Afghanistan dele erfaringer om integration og discipelskab og sætte fokus på velsignelsen ved at følge Jesus.

Den 2. oktober 2021 afholdes der en fælles konference for danske kristne, missionsmedarbejdere og konvertitter fra Iran og Afghanistan.

Iranere og afghanere søger i disse år til de danske kirker med åbne hjerter for evangeliet og en længsel efter at tage imod Jesus. Det er en historisk missionsmulighed, men kan også være en sproglig og kulturel udfordring for mange lokale menigheder.

Derfor har Elam Ministries i samarbejde med Kronjyllands Frimenighed, Indre Missions Tværkulturelle Arbejde og Evangelisk Alliance valgt at afholde denne konference, for at sætte fokus på, hvordan vi kan være en enhed med plads til forskellighed.

Elam Ministries hjælper kirker i Danmark og Europa med at oplære nye troende fra Iran og Afghanistan i at være disciple af Jesus. Gennem denne konferences to spor vil Kenneth Kühn sammen med et erfarent team fra Elam dele ressourcer, eksempler, råd og indsigt i at tjene de farsitalende og integrere dem i kirkens fællesskab.

Kenneth Kühn leder arbejdet i Europa for den iranske missionsorganisation ELAM MINISTRIES. Indtil foråret 2016 tjente han som præst i Netværkskirken Metropol i Valby. Kirken er nu en del af Københavns Frikirke, som står bag Kenneths udsendelse i dette arbejde.

Konference med 2 spor

Der vil være 2 spor på konferencen: Integration og discipleskab (dansk spor) og Velsignelsen ved at følge Jesus (persisk spor). Der vil være persisk lovsang, undervisning på farsi, samtaler og forbøn.

Konferencen foregår kl. 10 – 17 i Kronjyllands Frimenighed, Grenåvej 34A i Randers. Tilmelding til konferencen sendes til elamranders@gmail.com; man kan også ringe på 6116 1112 for yderligere information.