’Dyret’ i NYC er blevet fjernet

Denne skulptur, som stod ved FN’s hovedkontor på Manhattan, fik mange kristne til at tænke på uhyret, som beskrives i Daniels Bog og Johannes’ Åbenbaring.

En skulptur af et firbenet rovdyr med vinger, der blev opstillet på UN Plaza i New York City i november 2021, fik mange kristne til at tænke på profetier fra Daniels Bog og Åbenbaringsbogen. Nu er skulpturen blevet fjernet.

Kort efter fjernelsen af ”Dyret” mente kilder ifølge The Christian Post, at FN måtte have lyttet til kritik fra offentligheden. Men det var dog ikke tilfældet, da det hele tiden havde været meningen, at opstillingen var midlertidig, forklarer Stéphane Dujarric, der er talsmand for generalsekretæren.

“Den statue, I refererer til, var en midlertidig udstilling organiseret af The Permanent Mission of Mexico to the United Nations. Den blev taget ned igen som planlagt og forventet den 20. december,” udtalte Dujarric til CP forrige mandag.

Skulpturen, der ifølge regeringen i Oaxaca, Mexico, skulle ”vogte international fred og sikkerhed” blev på de sociale medier sammenlignet med det uhyre, som beskrives i bibeltekster om de sidste tider.

CBN News skrev, at skulpturen fik mange mennesker til at tænke på ordene i Daniel 7,2-4 og i Johannes’ Åbenbaring 13,2.

Nogle opslag på sociale medier henviste også til 1 Thess.5,2-3 med Paulus’ ord om, at Herrens dag er nær, netop når folk siger ”Fred og ingen fare!” – hvilket man mente svarede til guvernørens ordvalg om uhyret i New York City.