Kristne kunstnere udstiller i Esbjerg

Marianne Lodahl til venstre på hendes galleri i Esbjerg sammen med Birthe Engedal. Annie Glistrup (indsat foto) er også med i galleriet.

Galleri Lodahl i Esbjerg, som ligger på hjørnet af Skolegade og Stormgade, har jævnligt udstillinger med kristne kunstnere. Først og fremmest galleriets ejer, Marianne Lodahl, hvis malerier i flere år har prydet Udfordringens juleavis. Her har Neil Tye, Kolding, netop udstillet. Også Annie Margrethe Glistrup udstiller her.

I de kommende tre måneder udstilles 29 af Birthe Engedals malerier. Det er både bibelske og verdslige motiver, samt motiver fra Birthes tid i Afrika og fra hendes camino-vandringer.

– Jeg maler mest figurativt og over i det ekspressionistiske. Ofte maler jeg en forenkling af de figurative billedkomponenter og fragmenter fra foto, forklarer Birthe Engedal.

Hun arbejder i både akryl og olie og med spartel. Igennem 19 år har hun fulgt undervisningen på Århus Kunstakademi på forårs- og efterårs-semesterkurser. Se mere på www.engedalkunst.dk.

Galleri Lodahl kan findes på Facebook, samt galleri-sela.dk