Sommerkonference og 30 års jubilæum i KBC

Københavns Bibeltrænings Center i Albertslund holder konferencen Tro2022 den 3.-10. juli

Sommerkonferencen Tro 2022 afholdes igen i år den 3-10 juli, og bliver den 35. i rækken.

Konferencen afholdes i KBCs faciliteter i Albertslund, som rummer 4500 m2 og har 650 pladser i salen. Konferencen byder på forkyndelse, lovsang, forbøn, fællesskab, børne- og ungdoms- events. Der er også Business-class for forretningsfolk, samt home coming for tidligere elever på bibelskolen.

Der er mulighed for at sætte sin campingvogn eller sit telt op. Der vil være deltagere fra Danmark, Skandinavien og Europa, oplyser KBC.

Talere fra 5 lande

Konferencen er blevet kendt for at have en trosstyrkende atmosfære, og mange har oplevet livsforvandling i Guds nærvær. I år er temaet ”Apostolic voice”, og derfor er alle konferencens talere mennesker, hvis tjeneste beskrives som et apostolsk kald.

Fra USA kommer hovedtaleren Roberts Liardon, der er blevet kendt for sin stærke forkyndelse og mange bøger om Guds generaler.

Fra Sverige kommer Carl Gustav Severin, David Buck Hudson, Stefan Edefors og Peter Nordberg.

Fra Norge kommer Karl Axel Mentzoni.

Fra Danmark deltager Philip Dupont, Bruno Knutzen, David Hansen og Jens & Lena Garnfeldt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fra England kommer Mark van Gundy.

TRO 2022

TRO 2022 afholdes på Hedemarksvej 15, 2620 Albertslund, København. Yderligere information kan fås på www.kbc.dk tilmelling/billet på www.billetto.dk info@kbc.dk

Bibeltræningsskole har 30-års jubilæum

Jens Garnfeldt startede i 1987 en menighed i København sammen med sin svenske kone Lena. I 1990 købte de den gamle Carlton biograf på Vesterbrogade for 7,2 millioner, men det gav efterfølgende store økonomiske problemer for menigheden.

Skolen har i løbet af årene udeksamineret over tusind elever. Københavns Bibeltrænings Center startede sin Bibelskole i skoleåret 1991/92 med 43 elever. Efterfølgende udvidede bibelskolen med et 2. år. Eleverne er kommet fra Danmark, Skandinavien, Europa, Afrika Asien og Amerika.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Undervisningen er foregået på både dansk og engelsk. I dag er den på engelsk, dog med tolkning til dansk. Mange af KBC Bibelskolens tidligere elever gør nu tjeneste i store dele af det danske kirkeliv. Nogle virker som pastorer, andre som rejsende forkyndere. Mange tjener Gud i deres lokale menighed, samfundet, forretningsverdenen og det politiske liv.

Skolens formål er at træne og udruste mennesker med Guds ord og lære dem at virke i Helligåndens kraft, skriver KBC, hvis nye skoleår starter den 1. september 2022 i KBCs lokaler.

Pastor Jens Garnfeldt

Akkrediteret undervisning

KBC Bibelskole blev i 2010 akkrediteret af Transworld Accrediting Commission International. Det indebærer, at skolens undervisning giver point i et Bachelor- eller Masterstudie. Som noget nyt startede KBC Bibelskole op online fra første oktober 2020. Det betyder, at man kan studere hele skolens læreplan på henholdsvis engelsk eller dansk, der hvor man nu befinder sig.

– Vi har på nuværende tidspunkt et større antal elever på KBCs Online Bibelskole, oplyser KBC.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gensynsfest

I anledning af Bibelskolens 30-års jubilæum vil der blive inviteret til homecoming for tidligere elever. Den afholdes under sommerkonferencen Tro 2022 på Hedemarksvej 15, 2620 Albertslund, København lørdag den 9. juli 2022 kl. 15.00. Hvis nogle af KBCs gamle elever ønsker at deltage i festivitas bedes de kontakte KBC via info@kbc.dk eller tilmelde sig på www.billetto.dk, da skolen grundet GDPR ikke har deres oplysninger.

– Det ville glæde os at se så mange af vores gamle elever og lærere som muligt, skriver bibelskolen i en pressemeddelelse.