Spændende som en thriller – nu som lydbog

Den tidligere krigs-pilot fra Anden Verdenskrig, Stuart King, fortæller i bogen ”Håbet har vinger” om sit arbejde for MAF efter krigen. Bogen fås nu som lydbog.

”Håbet har vinger” fortæller, hvordan en krigspilot fra Anden Verdenskrig sender en byge af nødhjælpsfly på vingerne.

De færreste kommer ud at flyve over den afrikanske savanne med en lille ottepersoners Cessna. Men alle kan nu opleve et sug i maven, når de lytter til en tidligere krigspilots historie på Mofibo. Hvordan han med sin andenpilot gennemtrawlede Østafrika og fløj over sumpe, savanne og svært gennemtrængelig jungle og måtte mellemlande hele 23 gange på rekognoscering fra England til den kenyanske hovedstad Nairobi. Og senere endda overlevede et styrt.

Hvordan korte interimistiske landingsbaner gjorde det muligt for de små fly at lande de mest afsidesliggende og svært tilgængelige steder med nødhjælp, medicin og bibler. Og hvordan Mission Aviation Fellowship, bedre kendt som MAF, udviklede sig til verdens største humanitære flyselskab, der i dag betjener 1.400 organisationer med 123 fly i 27 ulande. Hvert femte minut enten letter eller lander et MAF-fly med hjælp til nødlidende mennesker i verdens afkroge.

Stuart Kings selvbiografi er en hæsblæsende historie om en krigsveteran, der bruger sin kamperfaring fra Anden Verdenskrig til at navigere over ukendt terræn og håndtere uforudsete situationer. Bogen ”Håbet har vinger” er spændende som en thriller og nu tilgængelig som lydbog på Mofibo, Podimo og andre store lydtjenester.