Urolig verden fører til bededagsamling

På grund af de urolige tider har Bedehus Danmark indkaldt til en samling lørdag den 8. oktober på højskolen Acts Academy i Kolding.

Hovedtaleren er Päivi Heikkilä fra Finland. Det var Päivi Heikkilä, der for nogle år siden inspirerede til bøn for Danmark ved at fortælle om, hvordan man i Finland havde opnået resultater ved at bede for hver eneste kommune. Päivi Heikkilä har også været med til at opmuntre forbedere i flere lande og byer i Europa.

Hun har bl.a. taget initiativ til the Danube project, en bønnerejse til forligelse mellem landene på hele Donau-strækningen. Hun er også initiativtager til European Apostolic Summit med undervisning om den 5-foldige tjeneste (apostel, profet, evangelist, lærer og hyrde). Har skrevet ”Herren vil give jer byen”, som er oversat til flere sprog.

Man kan læse mere om hendes tjeneste www.kingsministries.fi. Bededagen begynder kl. 9 med rundstykker og slutter ved 17-tiden. For at deltage i bededagen bedes man tilmelde sig til bedehus.dk.info@gmail.com senest mandag den 3. 10.