Landsleder i Børn & Tro fylder 50 år

Børnearbejdet i Børn & Tro har altid været en del af Dorthe Lykke Jensens liv.

Dorthe Lykke Jensen, som med egne ord nærmest fik Børn & Tro ind med modermælken, fylder 50 år den 28. oktober.

– Da jeg blev født, var mine forældre frivillige i børneklub og børnelejr gennem Børn & Tro, der dengang hed Evangelisk Børnemission.
På vej hjem fra fødeklinikken med mig, fik de den indskydelse at køre forbi Børn & Tros jubilæum i Espergærde. Så ja, Børn & Tro har altid været en del af mit liv, fortæller Dorthe Lykke Jensen.

Efter nogle år som folkeskolelærer blev Dorthe ansat i Børn & Tro og blev i 2012 landsleder. Samtidig har hun taget en Master i kultur og teologi gennem et tysk universitet. Dorthes hjerte har altid banket for de børn, der ikke har en naturlig vej ind i kirken, og det fortsætter det med.

Derfor har hun sammen med sine kolleger i Børn &Tro de seneste år udviklet nye undervisningsmaterialer og kurser, så også børnene i en ny tid kan få evangeliet præsenteret på en måde, der passer til dem.

Vigtigt klubarbejde

”Børn & Tros mærkesag har altid været børneklubber, fordi det er en genial måde at møde børnene på. I dag har de færreste nok tid til at arrangere klub hver uge, men en månedlig klub kan stadig betyde meget for det enkelte barn. Jeg er selv utrolig glad for den månedlige klub, jeg selv er en del af i Ringsted, og jeg drømmer om mange flere af den slags klubber i Danmark,” fortæller Dorthe, som vil fejre sin fødselsdag med familie og veninder.