’Giv kristen førstehjælp til menighedsrådet i Vollsmose’

Jan Køpke Christensen (NB) er formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget og næstformand for Social- og Seniorudvalget i Aabenraa Kommune.

I et læserbrev i JyskeVestkysten kommenterer byrådsmedlem Jan Køpke Christensen (NB) fra Aabenraa nyheden om, at menighedsrådet i Vollsmose ikke ville lade kirkeklokker kime julen ind af hensyn til muslimerne.

”Hvorfor skal vi hvert eneste år opleve den slags diskussioner?” spørger læserbrevsskribenten. Han fortsætter:

”Jeg kan simpelhen ikke holde ud, at nogle er så bange for at træde nogle muslimer over tæerne, så vi ikke holder vore traditioner i hævd.” Selvfølgelig skal kirkeklokkerne kime i anledning af den kristne højtid, også i Vollsmose, fastslår Jan Køpke Christensen. Han slutter sit læserbrev med ønsket om et: ”Godt kristent nytår med kirkeklokker”.