’Catch the Fire’ konference i Aarhus

En dag, som skal være en ’landingsbane’ for Guds ild, så folk kan tage ilden med hjem.

Tabita Jørgensen, som mest er kendt fra Familienetværket, står bag en endags-konference i Aarhus lørdag den 18. marts sammen med Pernille Liland, som er leder af Nordic Prophetic Network, Peter Holmsgaard fra foreningen Kraftværket og Johnny Hansen, som er en af præsterne i Citykirken.

– Jeg har en ‘naiv tro’ på, at det er tid for Danmark nu. Vi har ”vandret i ørkenen” i omkring 40 år, og nu skal det være… Ikke kun i Toronto eller Brownsville, men nu er det tid for Danmark, siger Tabita.

Dagen holdes i Citykirken, Viborgvej 173 i Aarhus, og den har fået navnet ”Catch the Fire” (Grib ilden!), ligesom det i sin tid hed i ved den store vækkelse i Toronto Airport Vineyard, der begyndte i 90’erne og siden blev til Father’s Hearth bevægelsen. Tabita håber at se en lignende Helligånds-fornyelse ske, ”hvordan det så end ser ud i en skandinavisk udgave”.

En landingsbane for Guds ild…

– Jeg var inspireret af Sharon Stone, da hun var i Danmark. Hun sagde: Gud leder efter ”landingsbaner” i Danmark for vækkelsesbølger. Jeg var klar og sagde JA i ånden, lad det blive i Aarhus! Gud hørte mit JA, og nu kommer det til at ske! siger Tabita.

– Vi laver en landingsbane for Guds ild til at lande i Aarhus med kraft, tegn, undere, mirakler og det profetiske. Kom og få aktiveret dine åndelige gaver og bliv smittet med det overnaturlige, så det bliver naturligt, og i en sådan grad at du og din by vil eksplodere i Hans gerninger for bestandigt! opfordrer Tabita.
Der vil også være mulighed for forbøn for alle, som ønsker det.

– Alle, som har brug for et mirakel, helbredelse, at eksplodere i Hans gerninger og tage ilden med hjem til deres familie, by osv. enhver, som vil blive stærkere i det profetiske, i tegn, undere, mirakler, er hjerteligt velkommen, siger Tabita.

Rent praktisk kan man markere på Aarhus Citykirkes facebook, om man agter at deltage. Man kan tilmelde sig ved at skrive til mail: dabidk@yahoo.dk. Men det er kun af hensyn til, hvor meget kaffe, der skal laves til pauserne, for arrangementet er gratis. Maden kan man købe på Hasle Torv i nærheden. Dagen begynder kl. 10 med et formiddagsmøde. Om eftermiddagen er der møde med profetiske øvelser, og aftenmødet slutter kl. 21.


Artiklen fortsætter efter annoncen: