FC Udfordringen har genfundet ånden

Fodboldklubben FC Udfordringen ser tilbage på 2022 som et godt år efter nogle turbulente år.

– Sportsligt har det været en blandet fornøjelse, dog med en enkelt oprykning fra vores 7-mands herrer. Vores 11-mands herre-hold ligger i midten af tabellen, hvor der dog fortsat er muligheder i foråret, melder klubbens ledelse.

Vi skulle finde os selv

– Det forgangne år har været et år, hvor vi som klub har skullet genfinde os selv, vores værdier og ikke mindst gøre det sjovt at spille fodbold. Dette har udmøntet sig i en masse sociale arrangementer på tværs af holdene, da vi tror, det er vigtigt at møde alle mennesker på vores vej lige, i øjenhøjde og med respekt. Derudover ønsker vi at være et lys i københavnsk fodbold og kendes på vores interne kærlighed.

– Drømmen om at finde tilbage til ”FCU-ånden” er nu endeligt lykkedes, og vi står igen over for at sætte nye mål, hvilket der i høj grad er grund til at være optimistiske omkring. Vi har fået genetableret det kristne fundamentet som klub, hvor vi ønsker at være inkluderende, inspirerende og næstekærlige. Det fundament er nu lagt, og det mener vi som bestyrelse er værd at bygge videre på. I alt det, som har været og alt det, som kommer, har bl.a. sponsorer som Udfordringen været meget vigtige for, at vi som bestyrelse har kunnet genetablere det FCU, som vi alle kender. Nemlig Københavns bedste fodboldklub. For vi er meget mere end en klub, vi er en stor FCU-familie, som I er en vigtig del af! fastslår bestyrelsen.

Ny træner og oldboys

Vi har fra starten af 2023 fået 2 nye trænere på herre-siden, en chef- og assistenttræner, samt en chef- og spillende assistenttræner på kvindesiden.
Ydermere har vi glæden af at præsentere et oldboyshold, hvilket igen er med til at styrke vores profil og fastholde folk som en del af FCU-familien.
FCU vil i foråret 2023 have følgende hold:

– Herre senior – 11 mands /Serie 4.
– Herre senior – 7 mands /Serie 4.
– Dame senior – 7 mands / Serie 2.
– Old boys – 7 mands / Oldboys rækken.