Udfordret på brug af skærmtid

Merete Dalsgaard underviser i Kronjyllands Frimenighed den 26. februar.

Hvordan får man et godt digitalt familieliv? Mange familier oplever, at de digitale skærme kan have negative konsekvenser for nærvær og tid sammen i familien.

Kronjyllands Frimenighed har søndag 26. februar fra 10.30 til 12.00 inviteret Merete Dalsgaard fra Familielaboratoriet i Dansk Oase. Hun vil undervise i, hvordan vi bliver mere bevidste brugere af teknologien, så det bliver os, der styrer den og ikke omvendt. Og hvad er det gode familieliv i denne digitale tid?

– Merete har særligt fokus på familier og forældreskabet gennem undervisning, proces- og forandringsledelse samt udvikling af ressourcer og inspiration, fortæller Rolf Weber fra Kronjyllands Frimenighed i en pressemeddelelse. Og han mener, hun har en god baggrund til at dele liv som lærer og mor til fire børn.

– Merete har en særlig indsigt i børns læring, udvikling og samspil, som hun tænker med i udviklingen af ressourcer til familier, fortæller han.

– Hun brænder for trivsel i familielivet, en værdibaseret opdragelse og et levende trosliv i hjemmet. Det ønsker hun særligt at bære ud til de enkelte menigheder via undervisning af og samskabelsesprocesser med forældre og menighedsledelser. Og så elsker hun selv forældreskabet, familielivet, familiefællesskabet i menigheden og ikke mindst undervisning af børn og voksne.