Jeg fandt endelig den fred, jeg søgte…

Tina fra Sønderborg følte sig fanget i det alternative hamsterhjul.

– Jeg havde angst, var deprimeret, havde intet selvværd, havde selvmords-tanker og følte, at jeg ikke var noget værd. Men troen på Jesus har givet mig et nyt liv, og jeg har ikke længere disse symptomer, fortæller Tina Christensen. Find bøger af andre, som fortæller om deres vej ud af det okkulte, på netboghandlen Hosianna.dk.

– Så længe jeg kan huske tilbage, har der været en uro i min solar plexus. Jeg har følt det som et kæmpe hul, en smerte, som om der manglede noget i mit indre. Jeg har altid gået med den følelse, at jeg var anderledes. Så smerten var der hele tiden, fortæller Tina Christensen.

– I New Age åbnede jeg mig selv op for Kundalini (slange) ånden samt Kali-ånden. Jeg troede, det var positivt, og at det var heldigt, jeg kunne. Det skabte godt nok en kraft inde i mig, der var mørk. Men i New Age skal mørket jo implementeres i livet, siger man. Det kaldes dualitet. Jeg arbejdede på at gå tilbage i fortiden og på at få bearbejdet mine skyggesider og komme videre i processen.

Det lyder meget godt, men problemet var bare, at det aldrig blev bedre. Der var ingen afslutning på det. Der var hele tiden nye problemstillinger, der skulle løses. Min tilgang blev mere og mere ekstrem. Jeg søgte hjælp gennem tantra, ayahuasca, shamanisme, clairvoyante, healing, yoga m.m. Det var alt sammen med til at skabe mere kaos i mit hoved. Og det fik store konsekvenser for mig og min familie. Smerten forsvandt aldrig. Til sidst havde jeg angst og selvmords-tanker. Jeg kom dybere og dybere ned i et kæmpe sort hul af bedrag.

Fanget i ’Satans loop’

I juni 2021 hørte jeg en podcast. En kvinde fortalte sin historie om sin tid i New Age, og hvordan hun i stedet fandt troen på Jesus i 2020. Hun var begyndt at læse Bibelen.

Jeg blev draget af hendes fortælling og følte, at jeg skulle læse Bibelen. I oktober 2021 kom Jesus ind i mit liv og fjernede sløret for mine øjne, så jeg kunne gennemskue, hvad jeg var fanget i. Jeg kalder det ”Satans loop”. Et evigt hamsterhjul. Det var det, Jesus viste for mig.

Han viste mig, hvad New Age egentligt var og rakte ligesom sin hånd ud til mig. Han bebrejdede mig ikke noget. Han var ikke vred på mig. Han havde den største medfølelse og kærlighed til mig, jeg nogen sinde har mærket. Det var ægte, det var virkeligt. Mit hul er der ikke mere, og jeg føler en fred og ro, som jeg aldrig har følt før, og min styrke vokser for hver dag. Jeg havde angst, var deprimeret, havde intet selvværd, havde selvmordstanker og følte, at jeg ikke var noget værd. Men troen på Jesus har givet mig et nyt liv, og jeg har ikke længere disse symptomer. Min tro og kærlighed til Jesus vokser derfor også for hver dag. Han har ændret mit liv. Indefra og ud. Jeg er evigt taknemmelig, slutter Tina Christensen.