Kvinder i Netværk fejrer 10-års jubilæum

Den 21. - 22. april inviterer ’Kvinder i Netværk’ til konference og kan samtidig fejre 10-års jubilæum i Danmark.

Elin Fagerbakke startede ’Kvinner i Nettverk’ i Norge tilbage i 1990. Hun taler ved konferencen i Randers.

Det startede med et indre billede af en sol og et forstørrelsesglas. Sigrun Fryd var på kvindekonference i Norge, da hun oplevede, at Helligånden talte til hendes hjerte: ”Hvis du fokuserer på mine hensigter, vil jeg starte en brand”.

Det blev kimen til Kvinder i Netværk i Danmark, som i år fejrer 10-års jubilæum.

– Det med at fokusere på det væsentlige og holde os tæt til Jesus, det er det, jeg bærer i mit hjerte, fortæller Sigrun Fryd, der bor i Randers, hvor hun sammen med sit lederteam igen arrangerer konference for kvinder i alle aldre.

– Jeg fornemmer, at det er en ny tid, hvor vi ser flere unge komme med og ser, hvordan kvinderne får en ny brand og lyst til at tjene Gud. Også nyfrelste kommer med og bliver opmuntret – under lovsangen, af talerne og ved den personlige forbøn, siger Sigrun.

To generationer er sammen om åbningsmødet fredag aften – Berit Pedersen med datteren Johanna.

Og det med den personlige forbøn er noget, der altid bliver rig mulighed for på Kvinder i Netværks konferencer, hvilket mange benytter sig af.
Foruden den årlige konference i Randers har Kvinder i Netværk siden opstarten også holdt tre konferencer i Kolding.

Byg på klippen

Konferencen den 21.-22. april i Randers har med henvisning til Matthæusevangeliget kap. 7, 24-25 temaet ”On this Rock” (På denne klippe).

”Vi oplever på forskellige måder i livet, billedlig talt, at møde styrtregn, floder, der går ud over deres bredder, og voldsomme hændelser. På konferencen vil vi fejre klippen, Jesus, og at ”huset” holder gennem stormvejr, når vi holder fokus på Ham. Jesus kalder os til at tjene som vi er – uperfekte, men med vores liv grundfæstet i Ham”, lyder det i programinformationen.

Sigrun Fryd fik inspirationen til at starte Kvinder i Netværk under en kvindekonference i Norge. I baggrunden ses Kjersti Dirksen fra lederteamet.

Desuden loves der inspirerende talere, skøn lovsang, fællesskab og lækker forplejning.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Programmet starter fredag aften, hvor Berit Hans Pedersen fra Kolding sammen med sin datter Johanna står for åbningsmødet. Berit vil inspirere unge som gamle til at træde tættere på Jesus og vise, hvordan bønnen baner veje i den åndelige verden.

Taler fra Norge

Ved de to møder lørdag er det grundlægger af ’Kvinner i Nettverk’, Norge, Elin Fagerbakke, der deler liv og tro. Det er tredje gang, Elin er med på den danske konference. Elins længsel er, at kvinder skal rejses op igennem et møde med evangeliet og Den Hellige Ånds kraft – for så at leve og tjene.

Selv om de fleste danskere nok forstår norsk, taler Elin på engelsk med dansk oversættelse. Er man ikke med på konference, kan man også høre Elin prædike ved gudstjenesten i Randers Frikirke søndag formiddag.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tabita Lacatus Jørgensens seminar handler om det overnaturlige.

Tre tilbud om seminarer

Lørdag eftermiddag er der tre forskellige seminarer:

– ’Ånd, Krop og Sjæl’ ved Katrine Larsen og Linda Gadsbøll.
– ”Når det overnaturlige bliver det naturlige i livet” ved Tabita Lacatus Jørgensen.

– ”Selvværd – og hvorfor det er vigtigt at elske sig selv” ved Charlotte Engberg Conrad. Dette seminar vil være en blanding af psykologiske perspektiver og personlige erfaringer.

Konferencen holdes i Kronjyllands Frimenighed på Grenåvej. Der er mulighed for oversættelse til engelsk. For priser, tilmelding og yderligere information, se kvinderinetvaerk.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen:Om Kvinder i Netværk

Charlotte Engberg Conrad holder seminar om selvværd og kærlighed til sig selv.

Kvinder i Netværk er en tværkirkelig bevægelse, der ønsker at formidle vækkelse, frihed og udrustning til kvinder i Danmark. Gennem arrangementer og netværksbygning vil man inspirere den enkelte til tro, tilbedelse og efterfølgelse af Jesus Kristus. Man ønsker at formidle et gudsliv, som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt.