’Mand og Mand Imellem’ med nye forløb

Netværket, som hører under Dansk Oase, er klar med nye aktiviteter efter corona-årene.

Netværkskoordinator Ruben Knudsen

”Mand og Mand er ikke en klub for ynkelige mænd. Snarere tværtimod: Mand og Mand er et værksted, hvor modige mænd sætter hinanden stævne og ærligt deler liv med hinanden,” hedder det på netværkets hjemmeside.

Netværket forventer at starte nye forløb for mænd i Silkeborg og i Karlslunde efter sommerferien.

– Et forløb løber over ti mdr., hvor vi tager fat på både menneskelige, bibelske og psykologiske temaer, hvilket betyder, at vi kommer rundt om manderollen og den måde, vi bliver udfordret på i tiden, siger Ruben Knudsen.

– Vi ser lidt dybere ind i, om Biblen har en fortælling om det at være mand, som vi kan spejle os i. Vi rører ved kærligheden, seksualiteten, konflikthåndtering og meget mere, skriver psykoterapeut Ruben Knudsen i det seneste nyhedsbrev fra Mand og Mand Imellem.

Manderetræte i april

Ruben Knudsen inviterer også mænd med til en weekend på Ådalen Retræte i april.

– Sidst vi afholdt den, var der fuldt hus, og vi havde en fantastisk weekend sammen. Der bliver undervisning, samtaler og lidt stilletid til refleksion, og maden er altid i top på Ådalen. Under weekenden den 21.-23. april vil emnerne være:

• Er der en rød tråd i bibelen i forhold til det at være mand?
• Kan de bibelske beretninger hjælpe os på sporet af det maskuline?
• Hvad var det, der ramte os?
• Hvordan påvirker det os i vore relationer og vores selvbillede?
• Er der noget, vi kan gøre ved det?

I tre seminarer om det at være mand af i dag vil Ruben Knudsen tale om disse emner.Der vil også være perioder med stilhed, tid til samtaler med de øvrige deltagere samt mulighed for samtaler med retrætelederne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sommeroase og Hjallerup Bibelcamping

Også i år regner Mand og Mand Imellem med at være med på Sommeroase. Ruben vil have en seminardag på Hjallerup Bibelcamping, både for ægtepar og for mænd. Netværket har også planlagt en mande-retræte-tur til Italien 21.–24. september 2023. Stedet ligger ikke langt fra Gardasøen og hedder Abbazia di Maguzzano.