”Hollywood bemærker, at kristne film har succes”

- Derfor bør kristne se trosbaserede film i biografen, udtaler Jack Reacher-stjernen Alan Ritchson.

I den nye film ”Ordinary Angels” spiller han enkemanden Ed Schmitt, som prøver at redde sin dødssyge datter. Fotos: moviestillsdb.com.

”Biografsalen er den nye prædikestol. Og Hollywood bemærker det, når trosbaserede film som Jesus Revolution bliver en biografsucces.”

Det fastslår filmstjernen Alan Ritchson, der er kendt fra tv-serien om Jack Reacher (i biograffilmen havde Tom Cruise denne rolle). Ritchson mener derfor, at kristne bør gå mere i biografen, skriver KPK med henvisning til Christian Headlines.

Jesus Revolution

Filmen Jesus Revolution er en af de nye, ekstremt populære kristne film, der nu også er blevet et hit som hjemmevideo. Jesus Revolution fortæller historien om en vækkelse, der skete under hippie-tiden og bredte sig fra Californien til resten af USA. I biograferne indtjente Jesus Revolution mere end 50 millioner dollars, og filmen lå på biografernes top 10 i fem uger.

Jonathan Roumie, der spiller Jesus i den verdensberømte tv-serie ”The Chosen”, har også rollen som prædikanten Lonnie Frisbee i filmen ”Jesus Revolution”. Illustration fra The Chosen i scenen, hvor Jesus bespiser 5000.

Jesus Revolution er lavet af det samme firma, der producerede de trosbaserede film I Can Only Imagine og American Underdog.

”Jeg tror, ​​det overraskede Hollywood, at et drama, et lille trosbaseret drama, gjorde dette,” fortalte Brent McCorkle til Christian Headlines. Han var selv både medinstruktør og den, der komponerede musikken til Jesus Revolution. ”Jeg synes, det er fantastisk både for biografen og for trosmarkedet,” tilføjer han.

Filmen fik en A+-rating hos CinemaScore, som spørger biografgængere om deres oplevelse, efter de har set en film. Den modtog også en score på 99 (ud af 100) fra verificerede biografgængere på Rotten Tomatoes. Filmen har et budskab, som samfundet har brug for at høre, mener McCorkle.

”Jeg tror, ​​det her er en film, der forsøger at inkludere og fortælle alle, at de er elskede, og at de er skabt i Guds billede, og at deres liv har værdi,” sagde han til Christian Headlines. Blandt de kendte skuespillere i Jesus Revolution er Jonathan Roumie (kendt som ”Jesus” i The Chosen), Kelsey Grammer (kendt fra Cheers, hvor han spiller Dr. Frasier Crane), og Kimberly Williams-Paisley (kendt fra filmen Father of the Bride).

Alan Ritchson (til højre) spiller den tidligere militære efterforsker Jack Reacher i tv-serien af samme navn.

Film forkynder tro

Skuespilleren Alan Ritchson, der spiller hovedrollen i TV-serien Jack Reacher lægger ikke skjul på sin kristne tro.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Kristne film er en platform til at forkynde om Jesus, siger Ritchson.

Han er overbevist om, at Hollywoods mægtigste mænd lader sig påvirke af, at film med kristne temaer trækker så mange i biografen. Alan Ritchson mener også, at gode film om mennesker, som tror på Gud, ligefrem har en forkyndende funktion. Netop nu er Alan Ritchson aktuel med filmen Ordinary Angels, der er baseret på den sande historie om en frisør, som får et helt lokalsamfund til at hjælpe en enkemand med en dødssyg datter. Ritchson har rollen som enkemanden i filmen.

Den 40-årige Ritchson er en alsidig mand, der både er skuespiller, model, sanger, sangskriver, producent og regissør. Han debuterede som skuespiller i rollen som superhelten Aquaman i TV-serien Smallville. Siden har han fået stadig større roller, skriver KPK. Samtidig er Ritchson brandaktuel i filmen Fast & Furious 10, som i denne tid kan ses i danske biografer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Filmen Jesus Revolution indtjente mere end 50 millioner dollars
ved billetsalg og lå på biografernes top 10 i fem uger.

Til efteråret kan han ses i en ny sæson med Jack Reacher.

Frimodig kristen

Med sin 193 centimeter høje og veltrænede krop er Ritchson som skabt til action-roller og macho-kommentarer. Men samtidig bekender han tydeligt sin kristne tro. Det sker blandt andet via hans egen Youtube-kanal, ”Instachurch”, hvor han forkynder personligt om de temaer, han er optaget af. Blandt de kontroversielle emner, han tager op, er pornografi, depression, synd og selvmord. Han taler også åbent med sine følgere om, at han har en bipolar lidelse.

Ændring af Hollywood

Alan Ritchson er overbevist om, at de kristne films store succes vil påvirke Hollywood. Filmen Jesus Revolution har haft så stor succes siden premierne i februar, at det har overrasket de fleste. Jesus Revolution er faktisk den tredje mest sete film i USA.

– Vi kan se en stærk ændring i Hollywood, udtaler Ritchson ifølge Christian Headlines. Han er også overbevist om, at publikum ikke går upåvirket ud fra biografmørket.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Hvis biografen er det sted, hvor folk, som ellers aldrig går i kirke, hører Jesu navn forkyndt, så er det et fint sted at tale om tro. Derfor er det vigtigt at støtte kristne film, siger action-helten og opfordrer kristne til at tænke nyt:

– Gud dukker op i vore liv på måder, som forbløffer os. Vi må ikke tro, at Gud altid bruger helte til at gøre arbejdet. Det har aldrig været tilfældet. Det er igennem de sønderknuste og dysfunktionelle, Gud viser sin kraft og styrke, og Ordinary Angels er en sådan historie, fastslår Alan Ritchson.