SommerCamp23 sætter fokus på ’Jesus Revolution’

”Herre, gør det igen” hedder et seminar på SommerCamp23 i Mariager, hvor man blandt andet skal fokusere på Jesus-vækkelsen for 50 år siden. Skærmprint fra filmen Jesus Revolution.

Sommercamp Mosaik, tidligere pinsekirkens sommerstævne, sætter på årets camping fokus på Jesus-revolutionen i 1970’erne.

Under SommerCamp 23 i Mariager vil der den 11. juli kl. 13.30-14.45 være et seminar om Jesus-vækkelsen med titlen ”Herre, gør det igen.”
”Jesus-bevægelsens hovedpersoner har også besøgt Danmark og dermed haft stor indflydelse i vores land,” forklarer Asbjørn Kristiansen, der er med til at stå for seminaret.

Under seminaret vil der blive vist en videotrailer fra filmen Jesus Revolution. Derefter vil Sven-Axel Conrad fortælle om besøget i Elim Kirken, København, i påsken 1970, mens han selv var en af præsterne der. Nu arbejder Sven-Axel Conrad både som forkynder i Danmark og Norden og med missionsarbejde i Tanzania.

Sven-Axel Conrad mødte i 1970 de første ”Jesus-folk”, der besøgte Danmark.

Der vil være duet ved Sus og Carsten Høyer, og præsten Paul Conrad, der har været lærer på Mariager Højskole, vil fortælle om hvilken virkning, besøget har haft ud over hele Danmark. Pastor Jørgen Christensen vil afslutte seminaret under temaet: ”Herre, gør det igen”.