3.800 nye kristne i et øde område i Tanzania

Denne kvinde blev helbredt for dårligt syn under kampagnen.

Det danske ægtepar Hannah og Egon Falk fra New Life Outreach (NLO) har fået et kald om at gå til nye steder med evangeliet. De fortæller om helbredelser, udfrielser og tusinder af nye kristne på et hedt og støvet sted i Tanzania.

Hannah og Egon Falk understreger, at årsagen til, at de evangeliserer på øde steder i Tanzania er, at: ”Jesus talte til os om at gå ud til øde og fjerne steder, hvor mennesker har den samme værdi som alle andre. Jesus gav sit blod og liv for os alle, og det er et privilegie at få lov til at tjene på sådanne steder og afholde den allerførste evangeliske kampagne.”

Syge råber om hjælp

Missionær Egon Falk sammen med den unge generation i kirken.

Hannah og Egon Falk fortæller, at folk kom langvejs fra, og nogle gik i mange timer, da rygtet hurtigt spredtes om de hvide missionærer, der helbredte syge og kastede dæmoner ud og bragte frelse og nyt håb om en bedre fremtid.

”Hvis du kan forestille dig den frygt, desperation, håbløshed og tårer i hede og støv foran vores platform, mens vi med hele vor styrke råbte til Herren om hjælp, tror vi, dit hjerte ville smelte, og du ville gøre, hvad som helst, du kunne, for at hjælpe de tusinder af værdifulde mennesker. Børn, unge, voksne og gamle, mennesker med forskellig tro og mange plagede af dæmoniske magter og håbløst syge råbende på hjælp. Deres smerte blev til vores smerte, mens vi trængte os frem til Guds trone for et guddommeligt mirakel.”

Brændte okkulte remedier

Okkulte remedier blev brændt i forbindelse med kampagnen.

Vidnesbyrdene om frelse, udfrielse og helbredende mirakler var næsten uden ende, fortæller Hannah og Egon Falk.

”Nogle mennesker begyndte at høre, se, gå og springe igen. Smerte og håbløshed forsvandt, og da vi brændte hæslige trolddomsremedier, åbnede himlen sig, og det føltes, som om tusinder af engle frydede sig sammen med os alle.” Ifølge Hannah og Egon Falk kom 3.807 mennesker til tro og registrerede sig med et ønske om opfølgning fra kirkerne i hele området. ”Namonge bliver aldrig det samme,” slutter Hannah og Egon Falk.

Kampagne i Runzewe

Den næste evangeliske NLA-kampagne bliver den 15.-20. august i Runzewe, skriver Hannah og Egon Falk, som beder om forbøn og støtte til deres næste kampagne.