Kirker i Randers holder friluftsgudstjeneste under festugen

En række kirker i Randers holder en fælles gudstjeneste på Østervold under Rander Festuge. I år sker det den 13. august.

Søndag i festugen, den 13. august fra 14.00-16.00, holder en række kirker fælles festgudstjeneste på Østervold lige i hjertet af Randers.

Arrangementet gennemføres i år for femte gang. Festgudstjenesten byder på masser af god musik, fællessang, spændende indslag og et stort børneområde. For børnene vil der være hoppeborg, slushice, popcorn, ansigtsmaling og sæbebobler. Randers-egnens lokale helte Christian & Ko vil underholde børnene. Og med dem er der sikkerhed for, at den får fuld gas.

De vil på deres egne helt særlige måde komme ud over scenekanten og få børnene engageret i musikken. Der vil blive hoppet, danset, sunget og råbt. Alle er velkomne, uanset om man kommer i en kirke eller ej, oplyser arrangørne. Festgudstjenesten arrangeres af: Kronjyllands Frimenighed, Apostolsk Kirke Randers, Assentoft Frikirke, Indre Mission, Randerskirken og Frikirken Randers.