Du kan betale – og andre kan uddele juleavisen

Julen er altid en spændende tid, som giver os nye muligheder for at sprede budskabet om Guds kærlighed til alle mennesker. Det kan man også være med til, selv om man ikke er i stand til at gå på gaden eller løbe på trapper med Udfordringens juleavis.

Det er en stor glæde for medarbejderne på Udfordringen, at vi må være med til at uddele avisen i hele Danmark.
Sidste år prøvede vi for første gang at tilbyde de læsere, som har økonomisk overskud, men mangler tid og energi til at uddele avisen, at de kan samarbejde med dem, der har andre ressourcer: Altså at nogle betaler for juleaviser til uddeling, mens andre med begrænset økonomi, men med tid og kræfter, uddeler avisen. Dermed sikrer vi, at flest mulige mennesker kan modtage juleavisen, og flere af vore læsere kan bidrage på den ene eller den anden måde.

Sidste år kom Udfordringen ud i mange gader og stræder, til sygehuse, fængsler og kirker, som uddeler julehjælp fx gennem familienetværk og gadeevangelisation.
Udfordringen kunne sidste år trykke og uddele adskillige ekstra tusinde juleaviser netop på grund af denne idé.
Nu glæder vi os til at gentage succesen igen i år.

Sådan gør du

Hvis du gerne vil betale for andres juleaviser, kan du skrive en mail til Anne Manning-Pedersen på anne@udfordringen.dk og oplyse, hvor mange aviser, du vil donere.

Betalingen sendes til bankkontonr 7040-0001830446 mærket ’Juleaviser’.

Du kan også stadig bestille juleavisen til egen uddeling i pakker af 10, 25, 50, 100, 200, 500 og 1000 stk. på Hosianna.dk.

Læs også: Så er det tid til at bestille juleavisen til uddeling