Kari Jobe og Cody Carnes holder koncert i Vejle

Cody Carnes & Kari Jobe / Opry

Om få dage gæster den kristne internationale lovsangsleder, Kari Jobe, Vejle Musikteater sammen med sin mand Cody Carnes.

Siden Kari Jobe i 2009 brød igennem med sangene “Revelation Song” og “Holy Spirit”, har Kari Jobe ikke været til at komme uden om på den kristne musikscene. Da hun som 13-årig begyndte at lede lovsang, havde hun aldrig forestillet sig, at hun en dag ville blive nomineret til en Grammy, vinde Dove Awards eller være med til at skrive et vaskeægte hit. Ikke desto mindre kan Kari Jobe se tilbage på netop dette, når hun i dag gør status på sin snart 20 årige karriere.

Hendes seneste hit ”The Blessing” har de seneste år cementeret Kari Jobe som en af de største lovsangsledere i verden. Nummeret har hun blandt andet skrevet med sin mand Cody Carnes, der også vil være at finde på scenen, når Kari Jobes Europatur lægger vejen forbi Vejle. Der er lagt op til en kæmpe lovsangsfest med de to dygtige solister i front, så skulle man være interesseret, er der endnu få billetter til koncerten på www.glow.dk.