Ny ungdomssekretær ansat i Retten til Liv

Lærerstuderende Ingeborg Hermann Kristoffersen

Ungdomsarbejdet vokser. Derfor har bestyrelsen for Retten til Liv ved årsskiftet ansat Ingeborg Hermann Kristoffersen som nyt medlem af Retten til Livs ungdomssekretær-team.

Ingeborg Hermann Kristoffersen fortæller om sit første møde med Retten til Liv.

– Jeg mødte Retten til liv for første gang på Discipeltræf, mens jeg gik i gymnasiet, fortæller Ingeborg. Her opdagede jeg, at der var unge mennesker, der faktisk gad snakke om abort og lytte til mine tanker. Det var med til at forme min holdning til abort, og det mener jeg, er et enormt vigtigt stykke arbejde.

Skal inspirere og udruste unge

Ingeborg er et kendt ansigt i det sydjyske fra både KFS, IMU og fra sin tid som unglærer på en kristen efterskole. I dag læser Ingeborg på lærerseminariet, og hun brænder for formidling. Netop dette bliver en central del af arbejdet i Retten til Liv. Sammen med Kristina, foreningens anden ungdomssekretær, bliver det Ingeborgs opgave at inspirere og udruste unge, der ønsker at forsvare det ufødte menneskes grundlæggende menneskerettigheder.

– En ny generation står klar. En generation, der ønsker at beskytte den svage og forsvarsløse og at skabe et samfund, hvor man arbejder for at løse reelle problemer – men ikke ved at tage liv! fastslår Retten til Liv i en pressemeddelelse.