Adventistkirken i Danmark får ny Unionsformand

Bjørn Ottesen er ny unionsformand for Adventistkirken.

Unionsbestyrelsen i Syvende Dags Adventistkirken har udpeget pastor Bjørn Ottesen til at overtage ledelsen af kirken, efter den tidligere formand Thomas Müller har fået nyt job som skoledirektør på Vejlefjordskolen ved Daugård.

Med samlet 40 års erfaring i bagagen er Bjørn Ottesen godt rustet til den nye opgave i kirken. Han har tidligere bestredet jobbet som unionsformand i både Danmark og Sverige, men også virket som lokal pastor, bibellærer og lærer ved Newbold College, der er Syvende Dags Adventistkirkens præsteseminar i England. Bjørn har en Master of Divinity fra Andrews University (USA) samt en Doctor of Ministry fra Fuller Theological Seminary (USA) Den hjemlige front tæller hustruen Maj-Britt. De fire voksne døtre er fløjet fra reden.

”Jeg vil gerne her udtrykke en stor tak til vores afgående formand Thomas Müller, som har gjort en utrolig indsats de seneste 12 år. Samtidigt er Adventistkirken inde i en meget spændende udvikling, som jeg gerne vil være med til at føre videre,” fortæller Bjørn Ottesen.

Bjørn Ottesen indtræder i opgaven frem til kirkens generalforsamling i 2025.