”The Chosen” afslører nadverscene fra femte sæson efter OL-parodi

Som modspil til drag-queenshowet i Paris har Dallas Jenkins afsløret et nadverbillede fra bibelserien The Chosen’s sæson 5.

I bibelserien The Chosen kommer man først til påskeugens begivenheder i sæson 5, men OL-åbningsceremonien fra Paris fik instruktør Dallas Jenkins til at afsløre det, der ifølge ham er et mere autentisk billede fra Jesu sidste måltid med disciplene.

Mens folk raser over OL’s åbningsceremoni, der ifølge manges opfattelse var en drag-queen-drevet hån mod den sidste nadver, tilbød ”The Chosen”-skaberen Dallas Jenkins sin version af den bibelske begivenhed til stor opmuntring for sine fans, skriver CBN News.

Dallas Jenkins fremviste The Chosen’s billede af Jesus og disciplene under den sidste nadver. Billedet blev taget for nylig, mens han filmede sæson fem af hitdramaet om Kristi liv og tjeneste.

Bedre end OL-billederne

”Er dette bedre end OL-billederne?” spurgte Dallas Jenkins retorisk i billedteksten. Tusindvis af følgere svarede bekræftende og likede opslaget. Blandt dem var skuespilleren Jonathan Roumie, der spiller Jesus i showet. Han skrev som svar: ”Klart ja.”

”Er dette bedre end OL-billederne?” spurgte Dallas Jenkins, da han fremviste The Chosen’s nadverbillede på de sociale medier.

Forhåndsvisningen af ​​skildringen af ​​den sidste nadver i ”The Chosen” blev hilst velkommen af mange, der opfattede OL-åbningsceremonien som det, New York Post kaldte en ”drag show-version” af det klassiske nadverbillede. Faktisk havde Dallas Jenkins forlængst planlagt at offentliggøre sit nadverbillede en uge senere, men det famøse OL-show fik ham angiveligt til at fremskynde forhåndsvisningen, så folk kunne få et bedre billede på nethinden. OL’s åbningsceremoni udløste masser af forargelse, debat og bestyrtelse, og OL’s arrangører fik travlt med at forklare og bortforklare, hvad der havde inspireret dem.

En talsmand for OL udtalte til New York Post: ”Thomas Jolly fik inspiration fra Leonardo da Vincis berømte maleri til at skabe rammerne.” Senere har andre involverede benægtet dette og i stedet hævdet, at det handlede om de græske guder.

Bibelsk inspiration

Joanthan Roumie, der har rollen som Jesus i The Chosen, svarede ”Klart ja” på Dallas Jenkins spørgsmål. Foto: YouTube

Uanset hvad, der inspirerede åbningsceremonien, har ”The Chosen’s” fans nu fået et ikonisk og mere bibelsk bud på den vigtige nadverfejring, der foregik før Jesu korsfæstelse og opstandelse, mener Dallas Jenkins. ”Vi filmede det nær slutningen af ​​vores optagelse,” sagde Dallas Jenkins til CBN News, efter at hans billede gik viralt. ”Jeg kan ikke vente på at lade seerne se, hvordan vi inkluderer det i vores sæson- fem-historie. Filmatiseringen var meget speciel.”

Om fremskyndelsen af forhåndsvisningen sagde Dallas Jenkins, der både er skaber og instruktør af ”The Chosen”: ”Timingen føltes lidt mere presserende i betragtning af noget af den nuværende snak om billeder af den sidste nadver. Forhåbentlig kan vi nu få sat et mere autentisk billede i alles sind af dette smukke øjeblik.”