Dansk Kherwara Mission holder landsmøde og 80-års fødselsdag i Kjellerup

Kherwara Missionen hjælper kvinder og børn i Bangladesh, Indien og Rwanda. Billedet er fra krisecenteret Hagar i Bangladesh.

Den 15. september 2024 holder missionsselskabet Dansk Kherwara Mission landsmøde og fejrer samtidig organisationens 80-års fødselsdag.

I en pressemeddelelse skriver Kherwara-missionen:

– Vi får besøg fra et af vores projekter, nemlig Hagar krisecenteret i Bangladesh. Den daglige leder, Noyomi Palmira Tigga, vil fortælle om arbejdet på krisecenteret og de mange kvinder, de hjælper i det nordlige Bangladesh. Kvinder, der ofte er flygtet fra en voldelig ægtemand og svigerfamilie og med meget få muligheder for at klare sig på egen hånd. Udover Hagar støtter DKM også projekter for kvinder og børn i Indien og Rwanda.

Navneforandring

80-årsjubilæet fejres bl.a., ved at missionsselskabet tager navneforandring. Det nye navn offentliggøres til landsmødet. Under landsmødet vil der være generalforsamling med valg til bestyrelsen. Der vil også være lidt godt til ganen og et lotteri, hvor pengene går til Hagar og til at renovere lukningstruede kirker i Rwanda. Man kan læse mere om projekterne på kherwara.dk.

Landsmødet

Landsmødet finder sted i Hørup Kirkecenter, Kirkebakken 8, 8620 Kjellerup. Det starter med gudstjeneste i Hørup Kirke kl 10.30. Herefter frokost kl 11.45 og landsmøde med generalforsamling kl. 12.30. Se hele programmet og formalia på hjemmesiden. Tilmelding til Niels Peder Bjærre: np@bjaerrekjellerup.dk eller sms 24 24 16 88 senest den 11. september.