Kunstig Intelligens på dagsordenen under landsmøde i Fredericia

Anders Laugesen, vært for Pilgrim på P1, musikerne Lasse Kobbersmed og Jesper Smalbro samt TV 2’s AI-ekspert Bo Bergsted deltager i KLF’s landsmøde den 5. oktober.

KLF, Kirke og Medier holder landsmøde den 5. oktober 2024 på Trinity Hotel- og Konferencecenter i Fredericia. Her kan man blandt andet høre foredrag ved TV2’s AI-ekspert Bo Bergsted.

Der vil også være et foredrag ved Anders Laugesen, vært for Pilgrim på P1.

AI-foredrag og uddeling af hæderslegat

Dagen starter med ankomst og kaffe fra kl. 9.30, hvorefter der er generalforsamling. Efter frokosten vil TV2’s AI-ekspert Bo Bergsted sætte fokus på emnet ”Kunstig intelligens – hvordan påvirker det TV?” Herefter uddeles KLF’s hæderslegat, som uddeles hvert andet år. I 2022 gik hæderslegatet til dirigent Phillip Faber for indsatsen med fællessang for hele Danmark under pandemien.
Efter uddelingen af hæ-derslegatet og kaffepausen taler Anders Lauggesen, vært for Pilgrim på P1, om ”Udfordringerne ved at formidle tro i medierne”.

Endelig er der et musikalsk indslag ved Lasse Kobbersmed og Jesper Smalbro, før dagen slutter ved 17-tiden.

Tilmelding m.m.

Sidste tilmeldingsfrist til landsmødet er den 10. august 2024. Prisen for deltagelse om formiddagen med generalforsamlingen er 295 kr. Hvis man deltager hele dagen, dvs. med frokost og eftermiddagsprogram med foredrag, er prisen 695 kr. Dagen foregår i de fine rammer på Trinity Hotel- og Konferencecenter i Fredericia, hvor medlemmer af KLF kan spare 25%, hvis de ønsker at kombinere landsmødet med et hotelophold, oplyser KLF, Kirke og Medier.

KLF, Kirke og Medier

Kirke & Medier er Danmarks største mediebrugerorganisation med knap 10.000 medlemmer. KLF arbejder for, at evangeliet rækkes ud til alle mediebrugere i Danmark, og at den kristne kultur og de kristne værdier har en naturlig plads i de elektroniske medier. KLF kæmper også for en høj etisk standard samt anstændighed i de elektroniske medier til gavn for brugerne og de, der eksponeres.

KLF ønsker gennem oplysning at hjælpe mediebrugere til at træffe gode og bevidste valg, særligt om brugen af digital teknologi. Et af KLF’s mål er at føre en idéskabende, konstruktiv og kritisk dialog med medier, politikere og øvrige interessenter. Her opfordres lyttere og seere til at bidrage med ris og ros vedrørende public service-programmer.

Kilde: KLF, Kirke og Medier


Artiklen fortsætter efter annoncen: