”Med Hjerte, Mund og Hænder” havde 10-års jubilæum

”Med Hjerte, Mund og Hænder” blev holdt i uge 31 på Mørkholt Strand Camping. Torsdag aften var der koncert med Iversen Band, som til sidst inviterede tilhørerne op på scenen. Foto: KH

For tiende gang mødtes mennesker med udviklingshandicaps og deres familier og hjælpere til bibelcampingen Med Hjerte, Mund og Hænder i uge 31 på Mørkholt Strand Camping.

Der var stor gensynsglæde blandt alle deltagerne – flere familier nød at være afsted sammen og have tid til at mødes og danne relationer, mens de unge nød hinandens selskab og faciliteterne på campingpladsen og de workshops, programmet bød på. Strukturen på dagsprogrammet var et vigtigt kendetegn for ugen. Hver dag begyndte med morgenandagt kl. 10.15 efterfulgt af workshops, som var ens hele ugen. Nogle byggede LEGO, andre malede på sten, lavede perler, ophæng af CDér eller dekorationer af sten og skaller fra stranden.

Hver dag kl.14 var der GospelKidsSpecial med Linda Kofoed Iversen, hvor der blev øvet sange, som skulle fremføres til et aftenarrangement og den afsluttende gudstjeneste. En time senere, kl. 15, mødtes alle for at åbne Bibelen og høre en af dens fortællinger. Hver aften kl. 19 var der samling i Lysningen.

Ugen var præget af fællesskab om sang og musik. Den sidste aften, torsdag, var ikke en undtagelse. Her skabte Iversen Band et fællesskab med deltagerne, som var både unikt og værdifuldt. De sluttede koncerten af med, at alle, som havde lyst, kunne komme på scenen og give deres bidrag til, at festaftenen sluttede med et brag til sangen ”Perleporten”.

Fredag formiddag blev den endelige afslutning på Hjerte, Mund og Hænder med en festgudstjeneste, ledet af Sprint med sang, prædiken og nadver. ”Sprint forkyndte enkelt og klart, og fællesskabet blev understreget i nadveren, hvor jeg på en særlig måde blev mindet om, at Jesus er for ALLE, og at alle er lige elskede og værdifulde,” udtalte Kristelig Handicapforenings landsleder, Tove Søgaard, som deltog hele ugen.