Singlekonference i Frikirken Randers

Konferencen er ikke et dating-arrangement, understreger arrangørerne. Derimod handler det om ’det svære, det gode og det komplekse’ for kristne singler.

Præst i Frikirken Randers, psykoterapeut Rune von Weydenberg Kærlet holder et seminar med titlen ”Når bruddet rammer”.

Lørdag den 16. november fra kl. 14 er der konference for kristne singler i alderen 30-60 år i Frikirken Randers på Mariagervej.

Konferencen er for voksne kristne, hvor singletilværelsens udfordringer og dilemmaer bliver sat på dagsorden i øjenhøjde, hvor alle kan komme til orde.

Oplæg, lovsang, fællesskab og festmiddag

Arrangørerne påpeger, at det ikke er et datingarrangement. Men det bliver en særlig dag med fokus på det svære, gode og komplekse, som singler oplever i forhold til troen, i relationerne og i det personlige liv. Ud over inspirerende oplæg og seminarer med fem relevante emner, vil der være plads til ærlige samtaler og et stærkt fællesskab med andre, der deler samme værdier og længsler. Dagen sluttes af med en forrygende festmiddag, lovsang og forbøn. Efterfulgt af brætspil- og cafehygge, hvor man kan vende dagens indtryk over en kop kaffe eller en alkoholfri cocktail.

Tove Kirkebye Poulsen holder seminar om ”Single og det meningsfulde singleliv”.

Seminarer

Det er muligt at deltage i to ud af de fem seminarer, som alle beskrives på hjemmesiden. Rune von Weydenberg Kærlet holder et seminar med titlen ”Når bruddet rammer”.

– Skilsmisse er for mange forbundet med stor skam og skyldfølelse over, at man ikke fik det til at lykkes. Efterfølgende er der stor forskel på, hvordan kirken formår at favne, støtte og give den nødvendige omsorg. Rune har selv som præst stået i skilsmisse og kender til mange af de svære problematikker, det afstedkommer. Silvia Kauzcski Kærlet holder seminar om ”Sexualitet vs. sex og hvad med det?”

– Kirkens historik på området har heller ikke været gavnlig eller særlig åben. Hvad gør man med drivet, lysten, længslen, når man ikke længere har en partner, heller aldrig har haft en? Hvad siger Bibelen om det? Tove Kirkebye Poulsen holder seminar om ”Single og det meningsfulde singleliv”.

Silvia Kauzcski Kærlet holder seminar om ”Sexualitet vs. sex og hvad med det?”

– Hvordan har du levet dit liv som single indtil nu? Ventet? Håbet? Troet? At nu skete det snart? Som i en venteposition? Og hvordan lever du i det spændingsfelt?
Gitte Ejbye Pedersen holder seminar om ”Tabuer”:

– Tør man sige højt, at man føler sig mindre værd, fordi man endnu ikke har fundet en partner? Kan man sige højt, at man er ved at miste troen, fordi man er udmattet af at vente på den udkårne?

Tilmelding m.m.

Der er tilmelding på: www.relationerførst.dk/singlekonference. Frem til den 1. nov. gælder en ”early bird-pris” på 275,- kr. Ved senere tilmelding er prisen kr. 325.
Konferencen foregår i Frikirken Randers, Mariagervej 115-117, 8920 Randers NV.